Ingunn Weekly: Tirsdag 9. oktober kåres de største leder-talentene i reiselivsbransjen

Simen Vinge (t.v.), markedsdirektør i Comfort Hotels Nordic, ble kåret til Årets Unge Leder i Reisebransjen 2012, mens Torbjørn Marthinussen (t.h.), F&B Manager i Radisson Blu Scandinavia, stakk av med prisen som Årets Unge Hoteliér 2012. Fotograf: Oliver Orskaug/Reiselivsavisen

Administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels leder juryen for Årets Unge Hotelier og Årets Unge Ledere, som kåres i regi av HSMAI samt magasinet og nettstedet HRR. Tirsdag kveld 9. oktober skal de to som har gått helt til topps utropes.

Prisutdelingen foregår på Radisson Blu Scandinavia Hotel, i forbindelse med HSMAI-dagen. Det forventes over 200 personer til arrangementet med topp underholdning.

Og følgende øvrige personer har fått plass i juryen som skal hedre unge og talentfulle kandidater innen reiselivsbransjen:

Area Human Resources Director Nordic, The Rezidor Hotel Group og District director Park Inn Nordic Fredrikke Næss, konsernsjef Fredrik Utheim i Rica Hotels, Terje Sand Innovasjonsarkitekt i Brand Management Group, André Schreiner konserndirektør Quality Resort , adm. dir. Jens B. Raanaas i AS Pals, sjefredaktør Hans Kristiansen i HRR og undertegnede.

Alle de nominerte er nøye utvalgt, i tett samarbeid med en overordnet i bedriften/konsernet, styreleder, eier eller lignende. I går kveld var alle de åtte finalistene inne til intervju med juryen. Alle de nominerte er vinnere og gode representanter for sine eiere.

De nominerte er:

  • Erik Riis Jacobsen, Hotelldirektør Thon Hotel, Arendal
  • Ole Fiske Eidslott, Hotelldirektør Thon Hotel, Harstad
  • Atle Minothi, Driftsjef Akerrestauranter AS, Oslo
  • Mari Myrseth, Director of Sales & Marketing Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo
  • Christian Fredrik Sandberg, Hotelldirektør, Saga Hotel Oslo
  • Kjetil Engum, Administrerende direktør for Rica Victoria Hotel og Rica Hotel Hamar
  • Lovisa Hegborn, General Manager Scandic Vulkan Oslo
  • Andreas Faaness Direktør, Clarion Collection Hotel Bakeriet, Trondheim

HSMAI gratulerer!

Her har du mer informasjon om den enkelte. Du møter alle nominerte på HSMAI Dagen tirsdag 9. oktober. Selve prisutdelingen foregår som kjent på kveldsarrangementet samme dag. Bli med og feire dem sammen med oss.

Ingunn Hofseth. ThumbnailHar du enda ikke meldt deg på, skynd deg å gjøre det i dag. Er du interessert i en gruppepris, så send oss en mail til postbox@hsmai.no

Ha en fortsatt god dag!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Simen Vinge (t.v.), markedsdirektør i Comfort Hotels Nordic, ble kåret til Årets Unge Leder i Reisebransjen forrige gang, mens Torbjørn Marthinussen (t.h.), F&B Manager i Radisson Blu Scandinavia, stakk av med prisen som Årets Unge Hoteliér. Fotograf: Oliver Orskaug/Reiselivsavisen