Ingunn Weekly: Mye planlegging

Ingunn Hofseth er Fan of Good Service

I likhet med de fleste andre, har vi et stort fokus på planlegging for 2013 i disse dager. Men likevel skjer det mange aktiviteter de resterende månedene i år. Håper for øvrig å se deg på torsdag kveld (25. oktober), på vårt arrangement på vårt nye kontor på Majorstua. Klikk her for påmelding.

I dag og fredag har vi besøk av HSMAIs leder i Tyskland. Til de av dere som kjenner historien, så har det tyske chapteret aldri vært en del av den europeiske eller globale familien. Slik har det alltid vært, også lenge før jeg selv ble aktiv i HSMAI. Jeg har derimot aldri gitt opp håpet, og det siste halve året har vi hatt en nær dialog med tanke på samarbeid.

Agendaen for dette to dagers møtet er nettopp hvordan vi skal samarbeide og styrke hverandre, til fordel for våre medlemmer. De har, i likhet med oss, vært gjennom store økonomiske utfordringer, men har nå kommet seg godt gjennom det, og er sterkere enn noen gang. Tyskland er et meget viktig marked for oss, så vi gleder oss til samarbeidet.

Jeg vil også minne om at HSMAI Europe er tilstede under WTM i London i november. Som tidligere orientert, arrangerer HSMAI også en tur til London 4. desember, hvor vi skal delta på deres BTC, som samler vel 200 personer, i en fin blanding av reiselivsfolk og innkjøpere av reiselivstjenester.

Mer om dette senere.

I februar arrangerer vi for tredje gang den europeiske Revenue Management-konferansen i London. Møt kolleger fra hele Europa torsdag 7. februar, på The Rembrandt Hotel i London. Dagen fylles med informative foredrag og interaktive diskusjoner, med fokus på praktiske tips og trender innen Revenue Management. Hold av datoen nå!

De to foregående årene konferansen har blitt arrangert, har vi fått spesielt god evaluering. Her er kommentarer fra tidligere deltagere:

Flott konferanse, jeg nøt virkelig dagen. Av spesiell verdi var muligheten til å knytte nettverk med internasjonale Revenue Managers og beslutningstakere.

Veldig godt organisert. Jeg er imponert. Jeg håper å kunne delta på flere møter og lære mer. Må si det var veldig inspirerende.

Flott utvalg av foredragsholdere og temaer.

Ingunn Hofseth. ThumbnailSå på den kommende konferansen i februar håper jeg du tar med deg teamet ditt og deltar sammen med oss i London.

Ha en fortsatt fin dag!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway