Lokker med bryllupscruise

Bryllup på cruiseskip. Foto fra RCCL

Reiselivsaktørene går stadig nye veier for å tiltrekke seg passasjerer. Cruiserederiet Royal Caribbean Cruise Lines er et av selskapene som tilbyr skreddersydde bryllupspakker, ifølge en pressemelding det har sendt ut.

– Mange tenker på vielse til havs som ekstra romantisk. Og det å gifte seg utenlands er jo noe som ser ut til å bli stadig vanligere. Derfor tror vi det kan være marked for at enda flere velger cruisebryllup, sier Ellen Stebekk, markedssjef for Royal Caribbean Cruise Lines, som nylig har fått tillatelse til å vie personer i internasjonalt farvann.

Skreddersydde bryllupsopplegg

– Det er mye arbeid med å planlegge bryllup. Men med slike bryllupspakker får man fullt opplegg, med brudebukett, kake, bryllupssanger, fotograf, middag, vin, champagne og selskapslokaler. Dersom man ikke skulle ønske å ha selve vielsen i rom sjø, kan man jo heller velge å avholde vielsen på en tropisk øy, avslutter Stebekk.

Det er lagt opp slik at dedikerte bryllupsplanleggere jobber tett med brudeparet, for å legge opp seremonien og festen etter deres ønsker, antall gjester samt ta hånd om de juridiske sidene ved giftermålet.

Foto: Bryllup på cruiseskip. Foto fra RCCL