Best Meeting etablert

Møte

I de siste årene har Best Western Hotels Norway fått flere store kurs- og konferanse hoteller inn i kjeden. Som et resultat av dette, ønsker kjeden å tilby Best Meeting – unike møteplasser i Norge, heter det i en pressemelding fra hotellkjeden.

Best Meeting er en sammenslutning av hoteller i Best Western, som har kurs- og konferansefasiliteter, og som ønsker å satse på dette markedet. Felles for disse hotellene er at de følger en felles standard. Alle hotellene er unike, med sine egne særpreg, men man skal alltid kunne forvente at fellesstandardene er de samme. Best Meeting er et utrykk som angir tonen for kjedens ambisjon, når du velger å legge et møte eller en konferanse til den.

Felles standarder for hotellene som er med i Best Meeting:

  • Minimumskapasitet på 20 personer i helpensjon – en god matopplevelse er en viktig del av møtet
  • Isvann/kaffe/te hele dagen, internettilgang, standardutstyr og personlig oppfølger av møtene før, under og etter
  • Alle hotellene tilbyr en variert aktivitetsmeny utenom konferansen
  • Teknisk utstyr

Per i dag er 15 hoteller med i Best Meeting, fra Alta i nord til Halden i sør.

– De fleste hoteller tilbyr gode møterom med moderne teknisk utstyr. Det er rammen og opplevelsen rundt det faglige innholdet som ofte løfter et møte fra å være godt til å bli eksepsjonelt. Og det er akkurat dette våre Best Meeting-hoteller ønsker å formidle, sier Hege Ramm, CEO, Best Western Hotels Norway.

Bilde: Illustrasjonsfoto (ikke fra Best Western)