Nytt partnerskap for Rica Hotels

Farsund Resort. Foto fra Rica Hotels

Sist fredag ble Farsund Resort en del av Rica Hotels. Farsund Resort er et nytt kurs-, konferanse- og feriesenter, med høy standard, beliggende i Bjørnevåg, like ved Farsund og Lyngdal, heter det i en pressemelding fra Rica Hotels.

Fredag 16. november trådte avtalen med Rica Hotels i kraft, og den idylliske resorten i Vest-Agder inngår dermed som et Rica Partner-hotell. Kommersiell direktør i Rica Hotels, Pål Semb-Johansson, er begeistret over det nye partnerskapet:

– Farsund Resort passer godt inn i vår profil, med å tilby overnatting av høy kvalitet til ferie-, konferanse- og forretningsreisende. Med moderne leiligheter og feriehus med smarte løsninger, og en fantastisk beliggenhet ved sjøen, vil Farsund Resort dessuten komplettere vår hotellportefølje på en flott måte, slår Semb-Johansson fast.

Sørlandsk identitet

Farsund Resort er bygget som en sørlandsby, med preg av en gammel uthavn. Rett utenfor leilighetene og feriehusene ligger idylliske omgivelser, med flotte brygger, strender og den vakre Farsund-skjærgården. Sørlandsk identitet er viktig for Farsund Resort – en identitet som skal videreføres, også med kjedesamarbeidet.

– Vi ønsker å kombinere det beste fra to verdener, med standardiserte opplevelser, der dette er til beste for våre gjester, for eksempel med tanke på en konsistent og høy servicegrad, men samtidig skal våre hoteller også ha særpreg, og gi gjester en opplevelse fra region eller område, sier Semb-Johansson.

Rica Hotels er kjent som «Det Gode Vertskapet», noe direktør ved Farsund Resort, Geir Erik Tønnessen, umiddelbart kjenner seg igjen i. Han mener de to nye samarbeidspartnerne har helt sammenfallende interesser og filosofi, med tanke på gjestens opplevelse og kvalitet. Gjester skal oppleve noe unikt og alltid være i fokus.

– Vi har ønsket å samarbeide med Rica Hotels, fordi det er en aktiv, moderne og fremoverlent hotellkjede, sier resortdirektøren.

Lister-regionen i utvikling

Eier og styreleder i Farsund Resort AS, Ole Gunnar Selvaag, gleder seg også til at resorten blir en del av en av Norges ledende hotellkjeder.

– At Rica Hotels inngår dette samarbeidet med oss, ser vi på som en bekreftelse på at det produktet vi leverer i dag, er av den standard og kvalitet som er nødvendig for å få mange flere til å besøke Farsund Resort og Lister-regionen, sier Selvaag.

Selvaag mener at Rica Hotels’ sterke varemerke og gode renommé vil bidra til å øke kjennskapen til Farsund Resort.

– Gjennom tilgang til distribusjonskanalene til Rica Hotels, forventer vi dessuten en markant økning på alle markedene vi betjener.

Minnerike ferie- og konferanseopplevelser

Med båtutleie, naturstier, naturvandring, guidede turer, museer og attraksjoner, et unikt fugleliv og mange sjørelaterte aktiviteter, inkludert et godt fiske, har Farsund Resort et tilbud for hele familien. Spesielt nederlendere, tyskere og sveitsere har oppdaget den unike naturen, og hele året er Farsund Resort et yndet sted å tilbringe helger og ferier, for ferierende fra nabofylket i vest, Rogaland.
Som kurs- og konferansedestinasjon er Kristiansand og Stavanger de to viktigste markedene.

– Vi tilbyr kurs- og konferansefasiliteter i meget vakre og inspirerende omgivelser, med standard, utstyr, service og kvalitet som tilfredsstiller selv den mest erfarne kursarrangør, sier Tønnessen.

Farsund Resort har lokaler som passer for møter fra fem til 100 personer, og et variert aktivitetsprogram, som tilpasses gjestenes ønsker og behov.

Foto: Farsund Resort. Foto fra Rica Hotels