Thon utvider i Hammerfest

Et av de nye rommene ved Thon Hotel Hammerfest. Illustrasjon fra Thon Hotels

Thon Hotel Hammerfest igangsetter bygging av 14 nye rom. Byggingen starter allerede neste uke, og er planlagt ferdig i juni 2013, skriver Thon Hotels i en pressemelding.

De 14 nye rommene blir bygget i 2, 3. og 4. etasje. Disse etasjene har frem til nå stått delvis tomme. Hotellet setter også i gang renovering av syv rom, som i dag ikke blir brukt. Thon Hotel Hammerfest øker dermed kapasiteten med 21 rom, og vil etter byggingen få 102 nye og flotte rom.

Det planlegges også å gi de 16 minisuitene på hotellet en ansiktsløftning. I tillegg blir det to nye grupperom til møtevirksomhet. Restauranten, Odelia, vil også gjennomgå forbedringer, og kjøkkenet er under oppgradering til et fullverdig restaurantkjøkken.

– Jeg gleder meg stort til å sette i gang med dette prosjektet, sier Odd Kåre Pettersen, hotelldirektør ved Thon Hotel Hammerfest.

– Nå har vi planlagt og tenkt på dette en stund og det er derfor godt å endelig kunne fortelle om planene, sier en fornøyd Pettersen.

Fakta om Thon Hotel Hammerfest

Thon Hotel Hammerfest har 81 rom og stor møteroms-kapasitet. Hotellet ligger i Hammerfest sentrum med utsyn over havna med rådhuset og parken som nærmeste naboer.
Thon Hotel Hammerfest er et hotell i Thon City-konseptet. Thon City-hotellene er kvalitetshoteller som er spesielt tilrettelagt for jobbreisende.

Fakta om Thon Hotels

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen med 62 hotell i Norge, 1 hotell i Sverige,
5 hotell i Brussel og 1 hotell i Rotterdam. Thon Hotels er den tredje største hotellkjeden i Norge. Kjeden er inndelt i tre konsepter; Budget, City og Conference.

Foto: Et av de nye rommene ved Thon Hotel Hammerfest. Illustrasjon fra Thon Hotels