MØTEBØRSEN 20 år i januar

Den anerkjente foredragsholderen Benja Stig Fagerland

Torsdag 10. januar 2013 går MØTEBØRSEN av stabelen i Oslo Kongressenter.

Er du innkjøper av kurs- og konferansetjenester, kick-offs, seminarer og lignende, bør du være med HSMAI og våre utstillere fra hotell- og reiselivsnæringen torsdag 10. januar.

Ett av HSMAIs største og viktigste arrangementer, MØTEBØRSEN, fyller 20 år i januar, og det må selvfølgelig feires. Så vi slår til, og har invitert en av Europas mest inspirerende og talentfulle kvinnelige ledere og foredragsholdere, nemlig Benja Stig Fagerland (bildet), til å kickstarte MØTEBØRSEN 2013.

Hun sier blant annet:

Massiv motgang og mennesker som ikke tror på deg, er de mest avgjørende faktorer for å kunne nå til topps. Vinnere formes og skapes i et miljø.

Benja, vil i dette foredraget dele noen tankesett og vinnervaner, som gründere, toppledere, ansatte og toppidrettsutøver benytter, for å skape resultater, suksess og nå sine mål. Hun kombinerer anerkjent, internasjonal forskning med konkrete eksempler og gode historier.

Europakommisjonens European Institute for Gender Equality har utpekt Benja Stig Fagerland som en av Europas mest talentfulle og inspirerende kvinner, og hun er shortlistet til den prestisjetunge prisen fra The Guardian: The European Diversity Awards 2012. Hun har fått status som økonomiguru i emnet kvinner og ledelse i internasjonale fora.

Benja har vunnet mange internasjonale og nasjonale priser, og høster mye internasjonal anerkjennelse for sitt arbeid. I tillegg til den ferske EIGE-kåringen, som en av Europas mest inspirerende og talentfulle kvinner, er hun er blant annet kåret til ”Årets Samfunnsbygger” og ”Årets Pioner” i Norge. Hun er blitt omtalt som en lovende, kommende toppleder, i både Dagens Næringsliv og Økonomisk Rapport, og hun ble i 2006 nominert til ”Alt for damenes Kvinnepris” i Danmark.

Benja Stig Fagerland jobber som Special Advisor og sparringpartner for noen av Nordens største selskaper, organisasjoner (som Olympiatoppen, UNHCR/FN), ledergrupper og departementer, hvor hun hjelper med forretningsutvikling og strategi på høyt nivå.

Hun er også eksklusiv rådgiver for noen av Skandinavias mest krevende og ambisiøse ledere og statsråder, som hun hjelper gjennom komplekse utfordringer, faglige som personlige. Hun er også med i den danske likestillingsministerens ekspertgruppe for kvinner i styrer.

Benja har fått internasjonal ekspertstatus, og intervjues ofte i nasjonale og internasjonale medier, blant annet The New York Times, Sunday Times Magazine, The Guardian, IHT og Der Spiegel, med flere.

Hun har bidratt til en rekke bøker om ledelse, styrearbeid og nettverk, blant annet ”Nordisk Ministerråds Årsbok 2007” og ”Suksesspunktet – hemmeligheten bak kvinners suksess” (2008), sammen med Peter Horn.

Interessert i å være med som besøkende på Møtebørsen torsdag 10. januar? Møtebørsen er kun åpen for besøkende som er innkjøpere av kurs- og konferansetjenester, kick-offs, jubileer og lignende.

Er du en som passer inn i denne målgruppen, send oss gjerne en epost til postbox@hsmai.no og vi vil sende deg en digital invitasjon.

Foto: Den anerkjente foredragsholderen Benja Stig Fagerland.