Bli med som utstiller på Møtebørsen torsdag 10. januar 2013, på Oslo Kongressenter!

Møtebørsen Norge 2013, Oslo kongressenter

HSMAI Møtebørsen Norge – 20-års jubileum!

Meld deg på årets viktigste begivenhet for kjøpere av events, kurs, konferanser, incentives- og kick-offs.

HSMAIs arrangement, Møtebørsen, feirer 20-årsjubileum, og i den forbindelse ønsker vi deg spesielt velkommen torsdag 10. januar 2013, i Oslo Kongressenter, Folkets Hus.

I anledning jubileet løfter vi oss ekstra, og har invitert to topp anerkjente foredragsholdere til arrangementet på dagtid. Vi lover deg masse energi og gode ideer. På kvelden forflytter vi oss til Clarion Hotel Royal Christiania, hvor du møter du noen av Norges fremste artister, og mat og drikke er i høysetet.

Bli en vinner! Vinnere fødes ikke de formes og skapes i et miljø

Morgenseminar ved Benja Stig Fagerland.

Benja (til venstre i bildet under) vil i dette foredraget dele noen tankesett og vinnervaner, som gründere, toppledere, medarbeidere og toppidrettsutøver benytter for å skape resultater, suksess – og til å nå sine mål. Hun kombinerer anerkjent, internasjonal forskning med konkrete eksempler og gode historier.

Benja jobber som Special Advisor og sparringspartner for noen av Nordens største selskaper, organisasjoner (som Olympiatoppen, UNHCR/FN), ledergrupper og departementer, hvor hun hjelper med forretningsutvikling og strategi på høyt nivå. Hun er også eksklusiv rådgiver for noen av Skandinavias mest krevende og ambisiøse ledere og statsråder, som hun hjelper gjennom komplekse utfordringer, faglige og personlige.

Benja Stig og Annicken Rød

X-faktoren i arbeidslivet: bedriftskultur – alle kan påvirke!

Ettermiddagsseminar ved Annicken Rød.

Annicken (til høyre i bildet over) vil holde et engasjerende foredrag om å bruke lidenskap som konkurransefaktor, og gjennom det skape en god bedriftskultur. Annicken begynte sin karriere i reise- og servicebransjen, som reiseleder på Mallorca, hotelresepsjonist og bakkevertinne på Arlanda. Hun har eksamen i Human Resources, pedagogikk og organisasjonspsykologi ved Stockholm Universitet på midten av 1990-tallet. Etter to år som salgsleder i Kilroy Travels, og personalsjef i Siba AB, begynte hun i 2002 som global kultursjef/Chief Cultural Officer i norske Tandberg, som ble kåret til Norges beste arbeidsplass for 2008, 2009 og 2010. Da Tandberg i 2009 ble oppkjøpt av Cisco, bestemte hun seg for å prøve påvirke kulturen for 60.000 ansatte på verdensbasis, gjennom sin rolle som ”Culture evangelist” og sitt prosjekt, ”United Tribes of Cisco”.

Hun har nylig startet for seg selv, og har etablert selskapet Corporate Spring, med målet å skape en bevegelse mot et mer engasjerende, meningsfylt og morsomt arbeidsliv – i Norge og globalt. Et av hennes favorittsitater er

The ones who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

—Steve Jobs

Møtebørsen Norge er en årlig markedsplass, hvor kjøpere av reiselivstjenester kan møte selgere fra et stort antall utstillere innenfor kategoriene hotell, hotellkjeder, event/incentiv, kongressarrangører, transport og reisebyråer. Møtebørsen Norge er et fysisk lokale, hvor kjøpere og selgere møtes ved små bord. Kjøperne forhåndsbooker møter med utstillerne, men det er også åpen markedsplass uten avtaler.

Påmeldingsskjema for utstillere, Møtebørsen Norge 2013

Overnatting

Spesialpris på overnatting i forbindelse med følgende arrangementer:

Clarion Hotel Royal Christiania

Enkeltrom m/frokost kr 1280,-
Dobbeltromstillegg er kr 200,- per rom per natt
Bestilling til: booking.chrc@choice.no
Bookingreferanse: 1036R416714

Rica Oslo Hotel

Enkeltrom til 945.- pr rom pr døgn
Dobbeltromstillegg er 250.- pr rom pr døgn
Bestilling til:: cathrin.ytterdal.huset@rica.no
Bookingreferanse: 13730601

Thon Hotel Opera

Enkeltrom m/frokost kr. 895,-
Dobbeltromstillegg er kr 200,- per rom per natt
Bestillingene via mail: opera@thonhotels.no eller på telefon: 24 10 30 30
Bookingreferanse: 557260

Scandic Edderkoppen

Enkeltrom: 890,- kr per natt per rom
Dobbeltrom: 1190,- kr per natt per rom
Bookingkode: BSHAMI080113
Denne koden skal gjestene kunne booke med selv på nettet og også på telefon

Bestillingsfrist: 10. desember

For mer informasjon, ta kontakt med Anita på postbox@hsmai.no eller 916 52873.