Dreamworks/RCCL cruiser videre

Shrek på cruise med RCCL. Foto fra RCCL

Cruiseeksperten Royal Caribbean International kunngjorde nylig at deres samarbeid med DreamWorks fortsetter.

– Vi har hatt stor suksess med dette samarbeidet. Sammen med figurene fra DreamWorks, gjør vi cruiseopplevelsen underholdende og leken for de minste gjestene våre, sier Ellen Stebekk, markedssjef for Azamara Club Cruises, Royal Caribbean og Celebrity Cruises i Norden.

Royal Caribbean og DreamWorks Animation SKG, Inc. kunngjorde i dag at de forlenger sitt populære samarbeid. Samarbeidet er bygget rundt populære animasjonsfilmer, som Shrek, Madagaskar og Kung Fu Panda, og innebærer underholdning for alle aldre. Gjestene om bord får mulighet til å oppleve spektakulære show, arrangementer og parader, både på dag- og kveldstid. I tillegg er alle skipene utstyrt med kinosaler, hvor man kan se de siste animasjonsfilmene fra DreamWorks i 3D-kvalitet.

– Vi ønsker å gi våre minste cruisegjester en opplevelse de sent vil glemme. De vil komme tett på blant annet Shrek, Fiona, løven Alex, flodhesten Gloria, og pingvinene fra Madagaskar – både når de danser rundt på skipene, og når de mingler med gjestene, ved bordene under frokosten, sier Stebekk.

«Mariner of the Seas» blir det sjette skipet i rekken hvor man får møte favorittfigurene fra de kjente animasjonsfilmene, når hun ankommer Østen i mai 2013. DreamWorks Experience ble først lansert om bord på «Allure of the Seas» i 2010, og har siden den gang blitt tilgjengelig om bord på flere cruiseskip.

– Vi jobber kontinuerlig med å utvikle tilbudene om bord. Samarbeidet med DreamWorks har gitt oss muligheten til å tilby våre gjester en helt ny og unik opplevelse om bord, noe vi har fått mye positive tilbakemeldinger på. Royal Caribbean og Dreamworks deler samme filosofi når det gjelder familieunderholdning av høy kvalitet, fortsetter Ellen Stebekk.

Shrek og de andre vennene hans er allerede om bord på RCCLs skip. «Voyager of the Seas» seiler for tiden i Østen og Australia. Søsterskipet «Freedom of the Seas» vil ha ukentlige seilinger fra Port Canaveral, langs Floridas kyst, mens «Allure of the Seas» og «Oasis of the Seas» vil seile fra Port Everglades i Fort Lauderdale. «Liberty of the Seas» kjører showet eksklusivt gjennom sommeren i Middelhavet. I tillegg er det et fjerde alternativ i Karibien gjennom hele vintersesongen.

Foto: Shrek på cruise med RCCL. Foto fra RCCL