Skrur opp tempo på CPH

SAS-maskin i lufta

Mandag 3. desember gjenåpnet SAS Fast Track på Københavns Lufthavn (CPH). Det skjer etter en omfattende oppgradering av sikkerhetskontrollen, som gir kundene en hurtig og smidig adgang til transitthallen, skriver flyselskapet i en pressemelding.

SAS har, sammen med København Lufthavn, gjennomført en større oppgradering av SAS Fast Track. I den siste del av ombyggingsarbeidet, har SAS Fast Track vært midlertidig flyttet, men nå kan SAS’ kunder, som reiser på Economy Extra eller Business–billett, eller har et EuroBonus-gullkort, igjen komme den hurtige og velkjente veien til gaten.

– Vi er riktig glade for at kunne tilby våre kunder i Københavns Lufthavn en ytterst bekvem og smidig løsning, med vår nye SAS Fast Track. Vi har med ombygningen fordoblet kapasiteten, så vi selv i de meget travle morgentimer kan få passasjerene lett og smidig igjennom, sier visedirektør Philip Wågnert i SAS.

SAS Fast Track er oppgradert fra to til tre spor, og med ny teknologi, som blant annet gir automatisk bakkefremføring. Bordene i hver ende er forlenget. Alt dette gir en hurtig og smidig tur gjennom sikkerhedsjekken, og fordobler kapasiteten. Designmessig har Fast Track fått samme nye farger og look som SAS’ check-in-område i lufthavnen. Som en julegave til SAS’ kunder, vil SAS Fast Track den 24. desember være åpen for alle SAS-kunder.