Ukens navn: Paul Wegar Dørdal

Paul Wegar Dørdal. Direktørm Vestlia Resort.

Paul Wegar Dørdal

Direktør

Vestlia Resort

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Arbeidsdagen min er veldig variert, men i all hovedsak er det å ivareta topplinje og bunnlinje, samt påse at gjester og ansatte trives på resorten. Hovedoppgaven er å få det beste ut av hver enkelt medarbeider, og sørge for utvikling. Fokuset på å gjøre hverandre bedre, og kontinuerlig forbedre kvaliteten på produktet vårt, er viktig. På Vestlia bruker vi mye tid på å snakke om verdier, og om de valgene vi treffer, for at gjestene skal oppleve Vestlia Resort som Norges beste resort på fjellet.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Først og fremst må jeg nevne at jeg kjenner meg veldig heldig. Det som gjør meg stolt, er at jeg får jobbe med mange ambisiøse, kreative og flotte mennesker. Noe annet jeg også setter veldig stor pris på, er kontakten med gjestene. Jeg syns det er ekstremt moro å se folk rundt meg lykkes og levere i jobbene sine. Det gir meg energi, og et stort smil om munnen!

– Har du noen du har sett opp til?

– Det er mange personer jeg beundrer og syns er dyktige. Ønsker ikke å nevne én enkeltperson, men mennesker som ser «umulige oppgaver» som mulige, er seg selv, som realiserer drømmer og ser løsninger fremfor begrensninger, er noe som tiltaler og inspirerer meg.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Flere fra hotellet stiller årlig på Skarverittet, Skarverennet og Geilo24. Kan også nevne at vi hvert år arrangerer Vestlias resortskole. Denne dagen er antagelig en av de viktigste for hotellet. Dagen består av teori, praksis og mye gøy! Hensikten med skolen er å ivareta bedriftskulturen, synligjøre mål, verdier, hvem gjestene våre er, og gjennomgå vårt eget «omtanke-konsept». Det sistnevnte gjelder ikke bare overfor gjester, men også for hverandre. Raushet og våkne øyne er nøkkelord. Utover dette, er det ingen faste tradisjoner, men vi har mye humor og god takhøyde. En bra låt på høyt volum er ikke ukjent når vi feirer et godt salg eller trenger et avbrekk.

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Det kan jeg ikke huske.

– Hva syns du er det beste ved HSMAI?

– Det jeg setter mest pris på, er treffpunktene HSMAI legger opp til for bransjen. Dette er viktig for utviklingen, og, ikke minst, et relevant forum for å drøfte ulike problemstillinger.

– Er det noen aktiviteter eller tiltak du syns HSMAI burde starte opp?

– Man kan hele tiden bli bedre, men jeg kan umiddelbart ikke komme på noe spesielt. Jeg syns det per i dag er mange dyktige foredragsholdere og gode temaer som drøftes på HSMAIs arrangementer.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– Dersom jeg hadde fri, skulle jeg reist fra jobb i visshet for at hotellet var fullt hele helgen. Ellers ville den bestå av gode venner eller familie i nærheten, god mat, mye latter og tid til hverandre.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Ville lagt vekt på miljøet, og hvordan hver enkelt kunne ta større ansvar for det samfunnet vi lever i. Jeg ville også fokusert på utdanningsmuligheter og kompetanseheving, både for yngre og eldre. Hadde nok også lagt stor vekt på å tilrettelegge best mulig for reiselivsnæringen, slik at vi var enda mer attraktive for internasjonal og nasjonal turisme.

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– Har jeg i grunn aldri tenkt på, skal jeg være ærlig. Kanskje «Aldri si aldri»?

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Neste helg skal jeg til Oslo på julekonsert med kunder og gode venner i Fagerborg kirke. Kvelden avsluttes med en god middag og tilhørende drikke. Det gleder jeg meg veldig til.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Jeg liker veldig godt å gå på langrenn og dykke. I tillegg er jeg veldig glad i å reise og spise god mat. Kjenner humøret stiger så fort jeg setter beina mine på Gardermoen.

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Ikke annet enn at jeg vil ønske alle i bransjen en riktig god jul. Kanskje også en ekstra hilsen til mine venner og tidligere kolleger i Nordic Choice. Håper å se dere alle på Vestlia Resort og Geilo i nær fremtid! Velkommen til fjells! Sjekk ut vår julefilm:

[vimeo=http://vimeo.com/33633956]