Meld deg på Møtebørsen – Årets viktigste begivenhet for kjøpere av events, kurs, konferanser og kick-offs!

Møtebørsen Norge 2013, Oslo kongressenter

Møtebørsen feirer 20-årsjubileum, og i den forbindelse ønsker vi deg spesielt velkommen torsdag 10. januar 2013, ved Oslo Kongressenter, Folkets Hus. Kveldsarrangementet er på Clarion Hotel Royal Christiania.

Du kan melde deg på ved å gå inn på denne siden: www.hsmaimb2013.axaco.se

I anledning jubileet, løfter vi oss ekstra, og har invitert anerkjente foredragsholdere til arrangementet på dagtid.

Vi lover deg masse energi og gode ideer. På kvelden møter du noen av Norges fremste artister, og mat og drikke er i høysetet. Som innkjøper av reiselivstjenester, kan du delta på begge deler kostnadsfritt.

Vi byr på gave til de 50 første som melder seg på denne uken, og utstillerne byr på meget flotte premier, som trekkes ved avslutningen av dagarrangementet. Også utstillerne strekker seg med ekstra premier i jubileumsåret, så denne dagen vil du ikke gå glipp av.

Du kan melde deg på ved å gå inn på denne siden: www.hsmaimb2013.axaco.se

Her reserverer du møtetid med utstillerne i forkant av arrangementet, slik at du kan få mest mulig utbytte av dagen. Start bookingen med utstillerne allerede nå!