Sterk start på nytt år!

2013

Det skjer mye i regi av HSMAI denne uken. Onsdag arrangeres Salgs- og markedsføringskonferansen 2013 i Clarion Hotel Royal Christiania, mens det torsdag blir den 20. Møtebørsen i rekken, ved Oslo Kongressenter i Folkets hus.

Og ikke nok med det. Torsdag kveld blir det full guffe, med utdeling av HSMAI-priser og topp underholdning.
På prisfesten blir det solide musikalske innslag, fra blant andre Bendik Hofseth, Paolo Vinaccia og Jacob Young. Dessuten kommer artistene Alejandro Fuentes og Cornelia Børnick. Kvelden ledes av Sverre Høven og Janne Formoe.

Også prisfesten foregår på Clarion Hotel Royal Christiania.

Vi garanterer topp stemning, med fantastisk flinke artister. Dette skal bli underholdning av ypperste klasse.
Det blir også en meny av første klasse, lover kjøkkensjef Roy Solberg på Clarion Hotel Royal Christiania. Du finner menyen i denne utgaven av MØTEBØRSEN Update.

Salgs- og markedsføringskonferansen dagen før har mye og spennende faglig innhold. Vi har vært så heldige å få mange av de beste kommunikatørene i Norge til å stille opp. Her blir det foredrag og workshops.

Og torsdagen blir det MØTEBØRSEN ved Oslo Kongressenter i Folkets hus. Her blir det morgenseminar ved Benja Stig Fagerland, og ettermiddagsseminar ved Annicken Rød. De er begge to meget fargerike og anerkjente foredragsholdere.

Lars Rosenberg i Medvind skal også holde et meget nyttig foredrag på Møtebørsen, med temaet:

Arrangørens suksessliste – verktøy som sikrer et vellykket arrangement

Dette er et program vi er stolte av. Og siden det er Møtebørsen nummer 20 i rekken, satser vi litt ekstra også med premiene, som du også kan se litt av i denne utgaven av Møtebørsen Update.

Ingunn Hofseth. ThumbnailVi gleder oss til å møte deg igjen!

Velkommen!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Toppfoto (og montasje): Jarle Petterson