Bjørkeng til Clarion Hotel The Edge

Lise Bjørkeng, senior sales manager, Clarion Hotel The Edge. Foto fra Clarion Hotels

Når de første gjestene ankommer Clarion Hotel The Edge i mai 2014, vil ingen være mer glad for å ønske dem velkommen enn Lise Bjørkeng. Barduværingen er hotellets første ansatte. Etter å ha tilbrakt det siste året som sales manager ved Clarion Hotel & Congress Trondheim, pakker hun kofferten, og vender hjem til Nord-Norge og Clarion Hotel The Edge, som senior sales manager, skriver Clarion Hotels i en pressemelding.

– Hotellet kommer forhåpentligvis til å snu opp ned på destinasjonsbyen Tromsø. 1800 m² konferanseareal, og storsal med plass til 1000 mennesker, gjør Clarion Hotel The Edge til en unik storstue, med uante muligheter.  Vår oppgave, alle vi som jobber med reiseliv i Tromsø, er å vise frem denne fantastiske byen til alle gjester, sier Lise Bjørkeng, senior sales manager på  Clarion Hotel The Edge.

Som senior sales manager vil Lise Bjørkeng primært fokusere på å bringe store arrangementer til Tromsø, både fra inn- og utland.

– Jeg har lyst til å få til mye av det samme som vi fikk til med Clarion Hotel & Congress i Trondheim. Vi skal markere at byen har fått en fantastisk ny møteplass, for store og små, hvor alt er mulig og alle er velkomne. Selvfølgelig med en nord-norsk vri på det hele, fortsetter hun.

Med hotellets unike arkitektur, beliggenhet og miljøklasse A-sertifiseringen, tror Bjørkeng at Clarion Hotel The Edge allerede har klart å skape en identitet.

– Jeg er stolt av å skulle jobbe med The Edge, fordi det er så spektakulært og annerledes enn alle andre hoteller jeg har sett. Når jeg prater med folk i Tromsø, merker jeg allerede at folk gleder seg til vi åpner, og det er klart at det bidrar til at jeg gleder meg ekstra mye og får ekstra energi. Jeg tror at det ikke er noen ting vi ikke skal klare å oppnå, med dette produktet i ryggen, avslutter Bjørkeng.

Clarion Hotel The Edge, Tromsø

I mai 2014 åpnes dørene til Clarions nye konferanse- og forretningshotell, Clarion Hotel Edge Tromsø. Det blir et hotell i verdensklasse, et samlingspunkt i byen, og en kulturarena for store og små arrangementer.

 • 14.200 m² (BTA)
 • 293 rom og suiter
 • Kongressenter på 1050 m²
 • Konferansesal med kapasitet til 1000 personer
 • Restaurant, lobbybar
 • VIP-avdeling i toppetasjen, med utsiktspost
 • Energiklasse A
 • Eiere: AS Pellerin og Aspelin Ramm Eiendom AS
 • Entreprenør: HENT AS
 • Arkitekt: Niels Torp Arkitekter
 • Interiørarkitekt: Schmidt Hammer Lassen, Danmark
 • Finansiering: Sparebank Nord-Norge
 • Operatør: Clarion Hotels, Nordic Choice Hotels

Foto: Lise Bjørkeng, senior sales manager, Clarion Hotel The Edge. Foto fra Clarion Hotels