Kettermann ny Myrkdalen-sjef

Knut Kettermann, ny adm. dir ved Myrkdalen Hotel på Voss. Foto fra Voss FjordlandsbyKnut Kettermann (bildet) blir ny administrerende direktør ved Myrkdalen Hotel, informerer Voss Fjellandsby i en pressemelding.

Med lang fartstid fra hotelldrift i Sveits og London, samt syv år som hotelldirektør på ærverdige Fleicher’s på Voss, er Knut Kettermann blant de mest rutinerte og anerkjente hotellpersonlighetene på Vestlandet.

– Jeg lot meg friste av et fantastisk hotellprodukt, og en destinasjon med profesjonell og langsiktig filosofi, sier den påtroppende direktøren, som går fra en lederstilling i Reiselivets Opplæringssenter, og tiltrer i den nye jobben 2. mai.

Spisskompetanse på mat og vin

Myrkdalen Hotel er et 100 prosent heleid datterselskap i konsernselskapet Voss Fjellandsby AS, som eies av Schage Eiendom, med 54 pst, Grendahl Holding, med 36 pst, og Aurland Ressursutvikling, med 10 pst. Den nye hotelldirektøren blir en del av konsernledelsen i Voss Fjellandsby.

– Voss Fjellandsby er i stor ekspansjon, der hotellet spiller en nøkkelrolle. Vi er derfor svært glade for å ha fått Kettermann med i teamet vårt. Med lang ledererfaring fra hotelldrift, spisskompetanse innen mat og vin, og, ikke minst, lokal forankring i vossaregionen, blir han en viktig ressurs for oss fremover, sier Elin Bolann, administrerende direktør i Voss Fjellandsby.

Destinasjon i medvind

Voss Fjellandsby er inne i en vekstfase, og opplever markant økning av skigjester og konferanser. Det ser også lyst ut for sommerbookingen, og destinasjonen får stadig mer oppmerksomhet på internasjonale markeder. Senest denne uken laget CNN sak på at magasinet Travel and Leisure rangerer Myrkdalen Hotel som et av ”verdens beste nye fjellhoteller”.

– Jeg ser frem til å kunne få lov til å være delaktig i utviklingsprosessene i Myrkdalen. I mine øyne er dette det mest spennende som skjer i Norge på reiselivsfeltet for tiden, sier Kettermann, som fikk sin hotellfaglige utdannelse i Sveits.

– Hva vil du legge vekt på som direktør?

– Jeg vil sikre at hotellet drives effektivt, og i tråd med kvalitetsambisjonene. Og sikre godt belegg og fornuftig drift gjennom alle årets sesonger, avslutter den påtroppende direktøren.

Foto: Knut Kettermann, ny adm. dir ved Myrkdalen Hotel på Voss. Foto fra Voss Fjordlandsby