Vårsøg Hotell til Thon

Vårsøg Hotell i Surnadal. Foto fra Thon Hotels

Vårsøg Hotell AS har inngått en franchiseavtale med Thon Hotels for Vårsøg Hotell i Surnadal. Avtalen innebærer at hotellet beholder sin egenart, og blir markedsført under Thon Hotels’ profil, fra 01.05.2013, heter det i en pressemelding fra Thon Hotels.

Hotellet har 70 rom, og ligger i sentrum av Surnadal, og er sammenbygd med Surnadal kulturhus. Hotellet åpnet første gang i 1931, og er blitt renovert og utbygd ved flere anledninger, nå sist i 2010. Hotellet er et forretningshotell, med møteromsfasiliteter, som holder meget høy standard, og har en veldig hyggelig atmosfære.

– For oss er det svært spennende å komme inn under et etablert merkenavn, som Thon Hotels. Vi er overbevist om at samarbeidet vil bidra til å øke kundegrunnlaget vårt, og fortsette den allerede positive utviklingen, sier administrerende direktør for Thon Hotel Vårsøg, Ida Elisabeth Dønheim.

– Jeg er veldig fornøyd med at vi utvider porteføljen med enda ett hotell på Nordmøre, ved inngangsportalen til Trollheimen og vakre naturopplevelser. Thon Hotels har fra før hotell i Kristiansund, sier Morten Thorvaldsen, administrerende direktør i Thon Hotels.

Fakta om Thon Hotel Vårsøg

  • Møterom med kapasitet for inntil 300 personer
  • 70 gjesterom
  • Fokus på kultur, kunst og opplevelser, nært knyttet til det lokale særpreget
  • Kjent for sitt gode kjøkken
  • Parkering
  • Universell utforming

Fakta om Thon Hotels

Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen, med 61 hoteller i Norge, ett hotell i Sverige, fem hoteller i Brussel, og ett hotell i Rotterdam. Thon Hotels er den tredje største hotellkjeden i Norge. Kjeden er inndelt i tre konsepter; Budget, City og Conference.

Fakta om Vårsøg Hotell Eiendom AS

LOT Eiendom AS eier 2/3 av Vårsøg Hotell Eiendom AS, LOT Eiendom AS eies 50 prosent av Olav Thon Gruppen og 50 prosent av LL Holding AS.

Botten Eiendom AS eier 1/3 av Vårsøg Hotell Eiendom AS.

Foto: Vårsøg Hotell i Surnadal. Foto fra Thon Hotels