Ingunn Weekly: Takk for positiv respons på HSMAI Channel

HSMAI Channel

Vi har fått en meget god tilbakemelding på vår satsning på webbasert TV. Nå jobbes det med de ulike sponsorene som har meldt seg. Noe filming er allerede påbegynt i London, og vi begynner snart her også.

Dersom vi kommer i mål med våre sponsorplaner, er tanken å ha ukentlige, korte sendinger fra høsten. Mer info kommer senere, men ta gjerne kontakt, om du har spørsmål. Paralelt planlegger vi sommerturné for Fans of Good Service, over det ganske land, hvor det også skal filmes.

Fans of Good Service. ThumbnailDet settes opp Serviceløfte-workshop i de samme byene og tettstedene. HSMAIs ambisjon er at alle seriøse virksomheter skal ha et serviceløfte, som kommuniseres internt og eksternt, på samme måte som man har et sett med verdier og en visjon.

HSMAI vil sertifisere fasilitatorer som kan kjøre slike workshops for oss. Opplæringen og sertifiseringen av disse vil foregå i Oslo 17. og 18. april i år.

Er din by eller tettsted interessert, ta gjerne kontakt med oss.

Ingunn Hofseth. ThumbnailOg husk at Fans of Good Service er et initiativ som går langt utover reiseliv, og hvor blant annet handels- og servicenæringen, så vel som andre serviceintensive virksomheter, også vil stå svært sentral.

Ha en herlig helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway