Norwegian til Florida

Norwegian-maskin ved landing. Fotograf: Hans Olav Nyborg/Norwegian

Norwegian lanserer Fort Lauderdale i Florida som ny destinasjon fra København og Stockholm. Samtidig starter salget av billetter til vintersesongen, fra Oslo og Stockholm, til New York og Bangkok, skriver selskapet i en pressemelding.

– Markedet for langdistanseflyvninger har altfor lenge vært preget av høye billettpriser, med lite fleksibilitet. Den svært gode mottagelsen av Norwegians ruter til New York og Bangkok, viser at det er behov for gode tilbud til USA og Asia. Vi fortsetter vår langdistansesatsing, og det er gledelig å lansere Fort Lauderdale i Florida som ny Norwegian-destinasjon, fra København og Stockholm. Samtidig legger vi nå ut enda flere reiser til New York og Bangkok, fra Oslo og Stockholm, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

Fort Lauderdale i Florida er Norwegians første langrute fra København, og den tredje fra Stockholm. Fort Lauderdale er kjent som The Gateway to Florida, og ligger sentral plassert sør-øst i delstaten, om lag en halvtimes kjøretur nord for Miami, og med populære reisemål, som Orlando, Everglades og Key West, i nærheten. Mange som skal til Florida på cruise, starter i Fort Lauderdale. Rutene til New York og Bangkok fra Oslo og Stockholm starter i mai/juni.

København – Fort Lauderdale to ganger i uka

Norwegian vil fly to ganger i uka mellom København (CPH) og Fort Lauderdale (FLL), på mandager og fredager. Avgang fra CPH er klokken 14.45, med ankomst FLL klokken 19.30 lokal tid. Avgang fra FLL er klokken 21.30, med ankomst CPH klokken 12.45 neste dag. Første flyvning er 29. november.

Stockholm – Fort Lauderdale to ganger i uka

Norwegian vil fly to ganger i uka mellom Stockholm (ARN) og Fort Lauderdale (FLL), på torsdager og søndager. Avgang fra ARN er klokken 14.45, med ankomst FLL klokken 19.30 lokal tid. Avgang fra FLL er klokken 21.30, med ankomst ARN klokken 13.00 neste dag. Første flyvning er 1.desember.

Til New York og Bangkok i vinter

Norwegians vinterruter fra New York og Bangkok fra Oslo og Stockholm ble også lagt ut for salg torsdag. Rutene vil fortsette som før, med tre ukentlige avganger, og reiseperioden er november og desember, samt januar og februar 2014.