Ingunn Weekly: Høy aktivitet

Benedicte Gilroy Bøgh, HSMAI

Høyskolen i Lillehammer arrangerte sin karrieredag på tirsdag, og HSMAI var til stede. Det var Benedicte Bøgh som representerte oss, og holdt sitt første foredrag for HSMAI.

Benedicte har vært tilknyttet oss siden hun begynte på studiet sitt for snart tre år siden. Hun er blitt en ambassadør for HSMAI, og er ferdig med sin Bachelor-grad i reiseliv til sommeren. På Lillehammer snakket hun om hvor viktig det er for studenter å engasjere seg i HSMAI, og delta på arrangementer for å knytte kontakter og, ikke minst for å lære.

Hun snakket også om HSMAI som en nettverksorganisasjon. Benedicte syns selv dette var en lærerik opplevelse, og uttrykte at det er studentene som er fremtiden. Det nytter ikke bare å lese pensum for å få seg drømmejobben, man må også delta på arrangementer, og holde seg oppdatert på hva som skjer i reiselivet.

Jeg har vært på ITB i Berlin, og blant annet besøkt mine tyske kolleger. De har hvert år en stor og populær stand på ITB.

Ta en titt på denne filmen, så hører du mer om hva vi tenker om samarbeidet med Tyskland fremover.

[youtube=http://youtu.be/ahOHJ3gQ-WM]


På kvelden torsdag 21. mars arrangerer vi BTC på Latter, på Aker Brygge.

Jannecke Drangert-Hveding, gründer og daglig leder i KOBRA AS, kommer og skal snakke om Servicedesign. Dit kommer også Norges nye standup-stjerne, Cecilie Steinmann Neess, kjent fra Kollektivet på TV 2, og Løvebakken på NRK.

Som HSMAI-medlem eller innkjøper av reiselivstjenester, kan du delta gratis. Jeg håper å se deg der!

Mer info og påmelding her: hsmai.no/2013/03/13/hsmai-onsker-velkommen-til-business-travel-club/

Train the trainer

HSMAI European Academy arrangeres 17. og 18. april, med sertifisering som HSMAI Train the trainer. For å drive frem gode workshops, internt og eksternt, er dette et viktig og nyttig tiltak.

Du finner mer info, med målgruppe og påmelding her: hsmai.no/2013/03/05/hsmai-european-academy-hsmai-train-the-trainer-workshop/

Ingunn Hofseth. ThumbnailVi har plass til 14 personer, og nå er det snart fullt, så vær rask om du vil ha plass!

Ha en nydelig helg!

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Toppfoto: Benedicte Gilroy Bøgh, HSMAI