HSMAI.no i ny drakt

HSMAI tar farvel med de gamle nettsidene (over) i april 2013, til fordel for en sprekere og mer tidsriktig design.
HSMAI tok farvel med de gamle nettsidene (over) i april 2013, til fordel for en sprekere og mer tidsriktig design.

I uken som gikk, tok vi et endelig farvel med HSMAI.no, slik vi har kjent nettstedet siden forsommeren 2009, og har holdt «dørene» stengt til klokken tolv tirsdag formiddag, da nye HSMAI.no ble lansert i det stille.

– Grunnen til at vi går litt stille i dørene, er at utviklings- og designarbeidet ikke er helt i mål ennå, forteller Ingunn Hofseth, administrerende direktør i HSMAI Chapter Norway og HSMAI Europe, før hun fortsetter:

– Men ettersom vi har et løpende behov for å spre informasjonen vår, kom vi til at sidene foreløpig er presentable nok for bruk, i tillegg til at de viktigste funksjonene er på plass.

Sømløst og mobilt

Ingunn Hofseth, administrerende direktør i HSMAI, er Fan of Good Service numero uno.Hofseth (t.h.) kan for øvrig melde at det nye nettstedet vil bli tett integrert mot den nye kunnskapsbanken (hvis navn ennå ikke er helt klart), den nettbaserte TV-kanalen HSMAI Channel, og mot de sosiale mediene der ute.

– En annen faktor som har vært svært viktig for oss, er mobilitet. Den nye designen er nemlig gjennomført responsiv, i den forstand at sidene nå skal fungere like godt på mobiltelefoner og nettbrett, som på laptoper og andre datamaskiner. Dette er noe vi har prediket under flere av møtene og konferansene våre, og nå får skomakerens barn endelig fottøy som bestilt, sier hun tilfreds, og oppfordrer alle til å teste sidene på nettbrett og mobil.

Norge først

– Når alle brikker faller helt på plass, vanker den samme oppgraderingen på hsmai.eu, som er bygget over samme lest som «gamle» hsmai.no. Men dette er ikke alt. I forbindelse med nettstedets makeover, har vi tilrettelagt en flunkende ny plattform for utforming og distribusjon av nyhetsbrevene våre, som HSMAI Weekly og MØTEBØRSEN Update, som medlemmene våre vil se alt mot slutten av denne uken.

– Det er i det hele tatt svært spennende tider for HSMAI, både i Norge, Europa og verden for øvrig, avslutter Ingunn Hofseth.

Det er Jarle Petterson, som også utviklet de gamle nettsidene for fire år siden, som står bak hsmai.no 2.0. Han er for tiden ansatt i HSMAI, på prosjektbasis.