Ukens navn: Britt Erlandsen Villa

Leder nye marked, lederstøtte drift, utvikling av konsept, Reaktorskolen AS

Britt Erlandsen Villa

Leder nye marked, lederstøtte drift, utvikling av konsept

Reaktorskolen AS

Britt er nylig sertifisert HSMAI-trener innen Serviceløfte-workshop.

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Jeg har en variert, givende og meningsfylt arbeidsdag i Reaktorskolen, hvor jeg tilrettelegger for mange dyktige veiledere, slik at de kan bevege mennesker i jobb . Vi finner «gullet» hos våre kandidater, slik at de kan bli den beste utgaven av seg selv, og bruke sitt talent. Jeg jobber også med nye prosjekter og anbud, slik at vi hele tiden kan sikre oss nye, spennende oppdrag. Vi deler gjerne de gode historiene med andre, og de siste ukene har jeg delt dem i VIRKEs Facebook-kampanje, Advarsel: smittsom arbeidsglede.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Jeg jobber med noen av de dyktigste innen veiledning og coaching. Engasjement, humor og arbeidsglede, som er noen av våre verdier, gir oss muligheter til å kunne klare det umulige, og bidrar til god utvikling og vekst.

– Har du noen du har sett opp til?

– Jeg ser opp til alle hverdagsheltene. De som strekker seg lengre enn andre, og bidrar til gode opplevelser og resultater for alle de møter, selv om det kan være utfordrende for dem selv.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Vi har jobb-bjelle våre kandidater kan bruke, når de har fått seg jobb. Den ukentlige vaffeldagen er populær.

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Jeg har fulgt med HSMAI siden 1990, og var da leder av fagmøtekomiteen. Det har vært en noe til og fra forbindelse, siden jeg har jobbet i andre bransjer. Enkelte steder har HSMAI blitt trukket inn for å styrke bedriften innen salg og service.

– Hva syns du er det beste ved HSMAI?

– HSMAI er utrolig gode til å forstå medlemmenes behov, og etablere gode konsepter og arrangementer, som gir gode løsninger og vekst for både medlemmer og HSMAI. Selv har jeg nettopp deltatt i et av de siste konseptene, Serviceløftet. Gjennom samhandling med noen av de beste i bransjen på service, og bestått sertifisering, gleder jeg meg til å ta det i bruk.

– Er det noen aktiviteter eller tiltak du syns HSMAI bør starte opp?

– HSMAI kan etablere en folkebevegelse, med fokus å finne den beste service.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– Gode opplevelser, sammen med familie og venner, i vår storflotte natur, enten på fjellet, i skogen eller på fjorden.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Jeg ville utviklet en bedre skole, en skole hvor alle barn og unge føler seg inkludert, og opplever mestring. Skolen, et godt sted å være, for å lære, og hvor alle og enhver opplever respekt, mestringsglede og ære. Et hovedfokus skulle være gode yrkesfaglige studier, hvor ungdom blant annet strømmer til for å bli gode kokker og servicemedarbeidere.

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– «Det umulige blir mulig».

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Til «hjertet av Norge», fjellriket Rondane i Gudbrandsdalen.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Jeg har skaperglede, designer og strikker klesplagg. Jeg liker også å bake flotte kaker.

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Jeg håper vi får en god sommersesong, hvor alle reiselivsbedriftene i Norge opplever fulle hus, med fornøyde gjester!