Ukens navn: Anette Maltun Koefoed

Anette Maltun Koefoed, kommunikasjonsdirektør i Berg-Hansen og styreleder i HSMAI Chapter Norway. Foto fra Berg-Hansen

Anette Maltun Koefoed

Kommunikasjonsdirektør

Berg-Hansen

Anette ble denne uken valgt til styreleder i HSMAI.

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Ingen dager er like. Jeg er heldig som får jobbe med alt fra å utarbeide nye strategier til å følge opp gjennomføringen av aktivitetene vi har. Det betyr at det blir noen møter, noe reising, men mest arbeidsmøter med kollegeer på jobben.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Det er at jeg får jobbe i hele organisasjonen, med mange ulike fagområder, fra interaksjonsdesign til reiserådgivere. I tillegg har jeg medarbeidere og en sjef som konstant utfordrer meg.

– Har du noen du har sett opp til?

– Våre reiserådgivere, som hver eneste dag står på, og gir alt for at våre reisende skal få en opplevelse av å ikke reise alene. Deres engasjement og stå på-vilje er jeg ofte imponert over.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– BH-bar er en hyggelig tradisjon, hvor vi samles en fredag etter arbeidstid, for litt vin eller øl og noe snacks. Tiltaket er blitt til på initiativ fra ansatte, og nå går det på rundgang hvilken avdeling som tar ansvaret.

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Det er lenge. Helt siden 1999.

– Hva syns du er det beste ved HSMAI?

– HSMAI er for meg et samlingspunkt for bransjen. Jeg mener det er viktig at vi som bransje samles, utveksler erfaringer og gjør hverandre bedre.

– Er det noen aktiviteter eller tiltak du syns HSMAI bør starte opp?

– Jeg syns HSMAI har mange aktiviteter som er bra. Siden jeg har vært i styret, har jeg hatt anledning til å komme med input underveis.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– Litt avhengig av årstid, men jeg liker alt fra å dra på fjellet om vinteren, til sjøen om sommeren. I ny og ne blir det en helgetur til utlandet. Forrige helg bodde jeg på Clarion Post i Gøteborg, og det var utrolig hyggelig. Slappet av med venner og litt spa. Ellers er stikkordene til en perfekt helg følgende: Sushi, chablis, sove lenge, en lang treningsøkt, og lang lunsj med gode venner.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Mer effektivitet i helsesektoren og bedre forhold for eldre. Jeg ville også vurdert om vi utdanner de menneskene vi trenger for fremtiden på riktig måte. Vi må passe på at vi nordmenn ikke blir for «fete» på oljen.

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– «Full fart!».

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Det blir til mine kolleger i Stavanger. Privat blir det kanskje en tur til Legoland.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Jeg elsker å trene, enten det er løping eller ski.

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Jeg gleder meg stort til å bidra til å utvikle HSMAI videre. Jeg oppfordrer alle som leser dette til å være med på å bidra til at vi sammen, som reiselivsbransje, blir enda bedre.