Andreas Nilsson ny hotelldirektør på Farris Bad

Andreas Nilsson, hotelldirektør ved Farris Bad fra 1. juni 2013. Foto fra Nordic Choice Hotels

– Jeg gleder meg til å komme tilbake til Larvik og Farris Bad, et hotellprodukt som er unikt i Norge. Selv er jeg overbevist om at vårt spa-anlegg er Norges flotteste, og jeg ser frem til å være med på den videre utviklingen av hotellet, sier Andreas Nilsson i en pressemelding fra Nordic Choice Hotels.

Sin unge alder til tross, er Nilsson langt fra noen novise i hotellbransjen. Tvert om har han lang og allsidig erfaring. Nilsson har de to siste årene jobbet sentralt med åtte forskjellige Quality Resort-hoteller. I tre år var han F&B-manager på Farris Bad, under Espen Karlsens ledelse. Han har klare tanker om den videre driften av hotellet.

– Farris Bad er en hotelldrøm som har blitt til virkelighet. Vi ønsker at våre gjester skal se at de fortjener å unne seg noe mer enn en standard hotellopplevelse. Vår drift handler om å oppfylle en hotelldrøm, og det er med den kvaliteten og den innstilingen vi skal sikre god lønnsomhet, avslutter han.

Andreas Nilsson begynner i stillingen den 1. juni.

Foto: Andreas Nilsson, hotelldirektør ved Farris Bad fra 1. juni 2013. Foto fra Nordic Choice Hotels