Widerøe med EuroBonus på flyreiser i Norge

En av Wideøes Dash 8-Q400-maskiner. Foto fra Widerøes Flyevelskap AS

Fra 21. mai ble det igjen mulig å opptjene bonus på en del av Widerøes innenriksruter. Opptjening av EuroBonus-poeng på innlandsflyvning, har vært forbudt siden 2002, men nå er forbudet opphevet av Regjeringen, forteller selskapet i en pressemelding.

EuroBonus er et bonusprogram for dem som reiser med Widerøe, SAS og Star Alliance eller andre samarbeidspartnere. Et medlemskap i EuroBonus gir de reisende tilgang til bonusreiser, tilbud og servicefordeler.

– EuroBonus er en fantastisk bonusordning for våre reisende, og vi er veldig glade for at vi igjen kan tilby dette til alle dem som reiser innenriks på regionalnettet vårt, sier kommunikasjonsdirektør Richard Kongsteien.

Selskapet tilbyr nå EuroBonus på alle sine regionale flyvninger. Kortbanenettet er unntatt fra ordningen, fordi dette er flygving på oppdrag for staten, og fortsatt underlagt et forbud.

Det er gratis å være medlem, og medlemmene starter opptjening av bonuspoeng med det samme. Barn kan tjene egne poeng, og også benytte foreldres bonuspoeng til reiser.

Foto: En av Wideøes Dash 8-Q400-maskiner. Foto fra Widerøes Flyevelskap AS