Ingunn Weekly: Publikum skal foreslå kandidater

Sommeridyll ved sjøen. Fotograf: Jarle Petterson

Benedicte og Camilla avslutter sine eksamener på Markedshøyskolen samtidig som de detaljplanlegger vår Fans of Good Service sommerturné. Arbeidet skjer med god hjelp av lokale reiselivsorganisasjoner og andre aktører som vi vil presentere senere. Blant annet vil flere hotellkjeder bli sterkt synlig. Det er utrolig mye logistikk forbundet med dette og sakte, men sikkert kommer bitene på plass.

Sommerturneen skal ta oss rundt om i landet i perioden 21. juni – 17. august. Listen over steder finner du her og du kan allerede nå sende inn forslag til hvem du mener fortjener å bli satt pris på, og hvorfor, på ditt sted. Send dette til: postbox@hsmai.no, merket Dagens Servicehelt.  Juryen vil deretter bearbeide de innkomne forslagene.

Og husk dette er et initiativ som går langt utover reiseliv så forslagene kan være aktører i handelsstanden, taxi eller andre du mener gjør en uunnværlig innsats. Disse utmerkelsene går til enkeltpersoner og ikke bedrifter.

Ha en fin torsdag!

 

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway