Ukens navn: Raymond Sandvik

image002Raymond Sandvik

Kurs- og konferansesjef

Ullevaal Business Class AS

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Det er klisjé å si at ingen dager er like, men akkurat det er et spennende moment ved å lede konferanseavdelingen på et av landets største og mest varierte konferansesentre. Kort fortalt går dagene med til personalarbeid, tett samarbeid med vår salgsavdeling, oppfølging av kunder og samarbeidspartnere og diverse prosjektarbeid.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Hyggelige og lojale kollegaer er viktig for god trivsel. Videre er UBC er en bedrift i rivende utvikling. I fjor sommer pusset vi opp 26 møterom, i januar inngikk vi partnerskap med Fursetgruppen som nå driver kjøkkenet vårt og vi lanserte ny hjemmeside i mars. Denne sommeren pusser vi opp hovedresepsjonen og barområdet vårt på drøye 650 kvm, og vi bygger et nytt møterom med plass til inntil 100 personer. I januar står Ullevaal Panorama klart. Dette er noe vi liker å tro er verdens største vinduslosje og lokalet er unikt i Europasammenheng. Det blir et eventlokale med plass til opptil 500 personer. Gjestene vil sitte på tre nivåer og bak et vindu som måler 24×4,5 meter, vil det være panoramautsikt mot selve matta. Liker man ikke utsikten dekker vi denne lett til. Hva mer kan man ønske seg enn å ha en slik dynamisk arbeidsplass?

– Har du noen du har sett opp til?

– Ja, men rettere sagt ser opp til. Direktør for strategi og utvikling i Norges Fotballforbund, Ronny Aasland (UBC er et datterselskap av NFF). Aasland har en unik evne til å få med seg mennesker, han ser muligheter der andre ser begrensninger og han er en solid støttespiller og rådgiver.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Mandagskaffe der vi samler alle ansatte til en uformell prat i salongen. Dersom noen har hatt bursdag den siste uken må de selvsagt ta med hjemmelaget kake til denne samlingen. Hver fjerde mandag har vi en utvidet samling med litt ekstra hygge som for eksempel quiz, lotteri eller det de ansvarlige måtte finne på.

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Siden 2000 eller 2001 tror jeg.

– Hva syns du er det beste ved HSMAI?

– Foruten at dere jobber for bransjens interesser, er det også en viktig møteplass for oss som på en eller annen måte er tilknyttet reiselivet.

– Er det noen aktiviteter eller tiltak du syns HSMAI bør starte opp?

– Personlig savner jeg de regelmessige frokostmøtene. For meg er det mer verdifullt med små uformelle samlinger fremfor store arrangementer.

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– En god helg starter med en hvit burgunder. Utover dette er det perfekt når vi (familien) ikke har noen planer og bruker tiden på kafébesøk, småutflukter eller rett og slett bare koser oss hjemme i hagen.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Bevaring av distriktene og kulturlandskapene våre. Ivaretakelse og fornying av småsteder som har gjort seg avhengige av hjørnesteinsbedrifter og skape alternative arbeidsplasser på disse sårbare stedene. Samtidig ville jeg sørget for ekstra gode rammevilkår for hjørnesteinsbedrifter som er sitt samfunnsansvar bevisst og investerer lokalt.

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– Det aner jeg ikke?

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Hyttetur på Tofte. Kanskje ikke så spennende å vite for allmennheten?

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Jeg liker god mat og drikke, så tilbringer mye tid på kjøkkenet. Jeg har et ønske om å bygge opp en vinkjeller, men mulig jeg mangler tålmodighet til det. Slapper også godt av når jeg bruker tid på oppussing hjemme. Hvorvidt jeg er handy eller ikke får andre vurdere?

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Kom og besøk oss på Ullevaal Stadion!

 

Foto: Raymond Sandvik