Ingunn Weekly: Radisson Blu, Park Inn by Radisson, Rica Hotels og Scandic Hotels er samarbeidspartnere til Fans of Good Service sommerturne.

Fans of Good Service

Fredag 21. juni begynner sommerturneen. Vi blir å finne bla. på Sandvika Storsenter fra kl. 11 – 16 for å samle flere ambassadører til Fans of Good Service, fotografering og filming samt og notere publikums forslag til gode serviceytere. Lørdag 22. juni er vi Drammen på Bragernes torg. Turneen arrangeres bl.a. i samarbeid med Radisson Blu, Park Inn by Radisson, Rica Hotels og Scandic Hotels som vil bidra med hotellrom underveis. 2 biler med flott Fans of Good Service reklame er også stilt til vår disposisjon under hele turneen så vi blir godt synlig. Mer om dette senere.

Lokale reiselivsorganisasjoner, handels- og næringsforeninger, ordførere, rådmenn og næringslivsledere har tommelen opp for sommerturneen. Det blir mange gode TV øyeblikk
underveis.

Det kåres en vinner i hver by hvor alle går videre til finalen som er den 17. august i Oslo.

Det er ikke for sent å være med som samarbeidspartner til sommerturneen, så ta gjerne kontakt med oss. Tips oss også gjerne om kandidater for de ulike byene. Forslagene kan være personer i handelsstanden, taxi eller andre deler av transport- eller servicenæringen, hotell og reiselivsnæringen eller andre du mener gjør en uunnværlig innsats.

Forslag på gode serviceytere skal sendes til postbox@hsmai.no, merket Dagens Servicehelt. Skriv hvorfor du mener han/hun bør bli en servicehelt, og legg til kontaktinformasjonen til vedkommende.

Ha en flott dag!

 

Ingunn Hofseth. Thumbnail

 

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway