Ukens navn: Tone Gulliksen

bb917c26cdf411e2bbc022000a9f1945_7Tone Gulliksen

Daglig leder

Felix Konferansesenter AS

– Hva består din arbeidshverdag av?

– Møte personalet, møte kundene, kvalitetssjekker leveransen, salg, visninger, økonomi og det viktigste av alt: Utvikle og skape et godt team som yter god service til våre gjester.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Å få lede og jobbe sammen med mitt flotte team her på Felix konferansesenter, slik at vi sammen kan ta godt vare på våre gjester. Vi er så heldige som jobber midt i blant og får være sammen med gjestene våre. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag!

– Har du noen du har sett opp til?

– Jeg har vært så heldig og hatt mange gode ledere over meg i mine tidligere 14 år i Scandic. Har tatt med meg litt av de forskjellige og prøver å lede mitt team på min måte. Jeg brenner for omtanke og det å glede noen, her må jeg vel si at Toril Flåskjer har vært en stor inspirasjon. Når det kommer til engasjement, iver, energi og mottoet bare gjør det, så har jeg lært masse fra Wendel Holdner.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Ja, kan vel ikke si kontoret, men hele teamet spiser frokost sammen kl.1000 hver dag. Her snakker vi om dagen i går, samt sjekker om alt er ok så langt. Spiser, koser oss og ler masse.

– Hvor lenge har du vært medlem i HSMAI?

– Felix siden 2012, men tidligere i mange år via Scandic.

– Hva syns du er det beste ved HSMAI?

– Fokus på service. Det å ha en arena hvor vi i samme bransje kan utveksle erfaringer, skape nettverk, og gjøre hverandre gode.

– Er det noen aktiviteter eller tiltak du syns HSMAI bør starte opp?

– Syntes dere gjør en bra jobb pr i dag. Kanskje å arrangere noe mer sammen med kundene?

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– Bare å være sammen med guttene mine på 5 og 6 år. Sitte ved frokostbordet å ha god tid. Bare ta dagen som den kommer. Barnelatter.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Barns velferd. Alt for mange som ikke blir sett og som samfunnet ikke fanger opp. For mange tragiske skjebner som vi ikke hører noe om før det virkelig går galt.

– Hva er tittelen på boken om livet ditt?

– Bare gjør det.

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Ferie til Rhodos sammen med guttene og vennepar fra Ålesund.

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Nei, åpen for forslag.

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Jeg er full av energi og gleder meg til høsten når vi starter opp med ny eier av Felix Konferansesenter. Skal pusse opp og gjøre litt endringer her i juli.»The Future’s So Bright, I Gotta Wear Shades»

Foto: Tone Gulliksen