Ingunn Weekly: Artesia er Fans of Good Service

LOGO_200 _PC

To måneder er lenge å være på sommerturne og det er viktig for oss at vi og hele crewet holder oss i god form og spiser riktig. Derfor er vi veldig glad for å ha fått Artesia med på laget. Artesia vil i samarbeid med Fans of Good Service Sommerturné sette fokus på trening som en del av sommerhverdagen, da vi mener at folk som trener og er i form har mer energi, og utstråler mer glede som smitter over på andre. Artesiatrener og fysioterapeut Øystein vil derfor bidra med sin ekspertise og kunnskap innen trening, og bidra til at vi holder oss i form og kjenner på nye sportslige resultater i løpet av sommeren. Det er lagt opp til minimum fire treningsøkter i uken så nå ser vi frem til å bli superspreke som en ekstra bonus i sommer.

For mer informasjon om Artesia se her.

Ha en herlig helg!

 

Ingunn Hofseth. ThumbnailMed vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway