Trondheimsjente inntar sjefsstolen på Radisson Blu Trondheim Airport Hotel

052 2

Den 17. juni tiltrådte Hilde Alice Kvernrød stillingen som General Manager på Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport. Siden august 2010 har Kvernrød vært Director of Sales på både Radisson Blu Royal Garden Hotel i sentrum og Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport. Dermed er den ferske hotelldirektøren allerede godt kjent med den nye arbeidsplassen sin.

Erfaring fra salg og markedsføring i lokalsamfunnet

48 år gamle Hilde Alice Kvernrød vokste opp i Trondheim der hun også i dag er bosatt med ektemann og 3 barn. Hun har over 20 års erfaring innen salg og markedsføring, blant annet fra reisebyråbransjen og også fra en konkurrerende hotellkjede. Area Vice President, Christian Gartmann uttaler:

–Vi gleder oss stort over at Kvernrød tiltrer stillingen som hotelldirektør. Med et glødende engasjement, nytenkning og team-tankegang ligger alt til rette for at hun løfter driften til nye høyder. Dessuten er lokalkunnskapen hennes om bedriftsmarkedet gull verdt.

Stø kurs inn i fremtiden

Hilde Alice Kvernrød har utdannelse fra blant annet Universitet i Trondheim, BI og HINT, Høyskolen i Nord-Trøndelag. Hun har også deltatt på en rekke kurs innen prosjektledelse, coaching og situasjonsledelse i regi av BI og NHO. I mai 2013 deltok hun på hotellkjedens kurs Mentor Mentee Assessment Development Centre i Birmingham, og ble tatt opp som lærling i programmet:

–Hotellkjeden Radisson Blu er eksperter på å tilby sine ansatte kurs og etterutdanning som bidrar til at vi holder oss oppdatert og ligger i forkant av gjestenes behov og ønsker. Jeg har rukket å bli godt kjent med driften av Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport siden 2010, men som nytilsatt hotelldirektør vil mentor-ordningen innebære ekstra støtte og ha stor nytteverdi, stadfester Kvernrød.

Moderne forretningshotell med strategisk beliggenhet

I stillingen som General manager på Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport får Kvernrød ansvar for driften av 180 topp moderne gjesterom i tillegg til 10 konferanselokaler i ulik størrelse som er utstyrt med siste nytt innen audiovisuelt utstyr.

Foto: Hilde Alice Kvernrød