Globetrotter satser på Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo

_D4_5235 copy

Thomas Stene (45) er ansatt som ny General Manager på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo fra 1. august. Stene kommer direkte fra stillingen som General Manager på Radisson Blu Waterfront Hotel på Jersey og har gjort karriere i Carlson Rezidor siden 1995.

Fra Bergen til Russland til Jersey og tilbake
Thomas Stene er riktignok opprinnelig fra Norge, men listen over utenlandske meritter er både lang og god. Han er født og oppvokst i Bergen, og dro deretter videre til Haag der han tok en Bachelorgrad i European Hospitality Management ved Hotelschool The Hague. Etter å ha entret rekkene i Carlson Rezidor i 1995, har det gått slag i slag for den unge mannen: Før 4 år i sjefsstolen ved Radisson Blu Waterfront Hotel på Jersey, har han innehatt stillingen som General Manager ved 7 ulike hotell i Azerbadsjan, Norge, Russland, den tsjekkiske republikk og Storbritannia siden 2004.

–Å overta som hotelldirektør på selveste Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo er en oppgave jeg gleder meg stort til, men som jeg også går inn i med en stor porsjon ydmykhet. Jeg gleder meg også masse til å bli kjent med alle de flotte menneskene som jobber der, sier han i en uttalelse.

Fokus på sten, videreutvikling og fremdrift
I tillegg til en solid grunnutdannelse innen hotellfaget fra Nederland, har Thomas Stene som dedikert medarbeider også deltatt på en rekke kurs og Business School i regi av Carlson Rezidor gjennom årenes løp. Han ble kåret til Årets medarbeider ved Radisson SAS Hotel Bodø i 1997, er språkmektig og har en genuin interesse for andre lands kulturer.

–Hvert land og hvert hotell i Carlson Rezidor kjeden er unikt. Jeg ser frem til å virkelig kjenne pulsen på Radisson Blu Scandinavia Hotel, løfte hver sten for å finne områder med potensiale og videreutvikle hotellet sammen med de ansatte. Det blir en spennende oppgave, smiler han fornøyd.

Foto: Thomas Stene