Ny direktør ved Britannia Hotel i Trondheim

ImageHandler-1Etter at Thon Hotels overtok driften av Britannia Hotel 1. juli i år, er det nå ansatt ny direktør ved hotellet. Arne Marius Berg (32) kommer fra stillingen som driftsdirektør ved Hotel Bristol i Oslo.

–Med sin erfaring fra Hotel Bristol, har Arne Marius både en riktig og solid bakgrunn for å kunne drifte et hotell av dette formatet, sier administrerende direktør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Arne Marius Berg er opprinnelig fra Stjørdal, og jobbet tidligere på Hotel Bristol som restaurantsjef frem til han ble driftsdirektør. Han har også flere år bak seg som hovmester på Restaurant Statholdergaarden i Oslo.

–For meg er Britannia en perle av et hotell, og jeg gleder meg stort til å ta fatt på nye utfordringer i Trondheim. Samtidig er jeg ydmyk overfor oppgavene som står foran oss, meddeler Berg.

Arne Marius Berg begynner i sin nye stilling den 1. oktober. Svein Martin Berg Krogstad fortsetter i stillingen som konstituert direktør frem til Berg er på plass i Trondheim. Han vil deretter tiltre som assisterende direktør ved hotellet.

Foto: Arne Marius Berg, foto fra Thon Hotels