Grand Hotel er kåret til Norges ledende Business Hotel

Grand_Hotel_Fasade_evening_view
Grand Hotel er stolte over å motta prisen for ”Norway’s Leading Business Hotel” fra World Travel Awards, også kjent som reiselivsbransjens Oscar.

–Dette er svært gledelig og en bekreftelse på et målrettet fokus på å tilfredsstille våre fortetningsreisende gjester, smiler administrerende direktør ved Grand Hotel, Fredrikke Næss.

Med hotellets sentrale beliggenhet, profesjonelle service og en frokost som nylig fikk toppscore hos Aftenposten, er Grand Hotel det perfekte valg for forretningsmannen eller -kvinnen. Med et unikt utvalg av rom og suiter, som også har bidratt sterkt til at hotellet har Oslos sterkeste posisjon på helgebesøkene, har Grand Hotel mye å by på til alle deler av næringslivet, både fra inn- og utland.

I løpet av de siste to årene har Grand Hotel renovert 40 suiter og 164 bad for å kunne tilby sine gjester det beste innen hotellkomfort. Her verdsettes viktigheten av den gode søvnen, i tillegg til muligheten for velvære og avspenning i hotellets SPA avdeling og treningssenter. I februar gjenåpnet Palmen Restaurant med ny meny, nye åpningstider og med nytt interiør designet av Anemone Wille Wåge. I tillegg fikk hele lobby-området et stort løft.

–Vår visjon er å være best på gjesteopplevelser og på forretningsmarkedet er det andre krav som stilles i forhold til f.eks. et helgeopphold. Vi merker likevel at våre forretningsgjester setter stor pris på spennvidden av tilbudet vi har. Det er ofte en «leisure part of business» og der er vårt utvalg unikt i hotellsammenheng, sier salg- og markedsdirektør, Kari Hasselknippe.

Grand Hotel som er bygget i 1894 i klassisk stil med sitt karakteristiske klokketårn, står fram på Oslos hovedgate, Karl Johan, som selve symbolet på et hotell i verdensklasse. Et hotell med tradisjoner, atmosfære og stil. Noe enhver globetrotter vil kjenne igjen og som hovedstadens borgere er stolte av. Påbygget og modernisert i krav med tiden står Grand Hotel i dag med sine 292 værelser hvorav 54 suiter, 10-talls møterom, ulike restauranter og barer, som et moderne møtested for fjern og nær. Kort sagt; som byens storstue.

–Vi er selvsagt stolte over å kunne smykke oss med tittelen Norges ledende Businesshotell. Dette er en hyggelig bekreftelse på at vårt målrettede arbeid gir gode resultater. Vi lover at vi skal jobbe hardt for å beholde posisjonen og utvikle oss videre, avslutter Næss.

Grand Hotel var nominert i hele tre kategorier i motsetning til de øvrige som kun var nominert i en kategori. Hotellet var også nominert i kategoriene «Norway’s Leading Hotel» og «Norway’s Leading SPA hotel» som hotellet for øvrig ble kåret til i 2012.

Grand Hotel er en del av Rica Hotels som har nærmere 80 hoteller i Norge og Sverige. Som «Det Gode Vertskapet» arbeider Rica Hotels etter prinsippet om å ta imot sine hotellgjester på samme måte som man tar imot en kjær gjest i sitt eget hjem.

Foto: Grand Hotel. Foto fra Grand Hotel.