Ukens navn: Simon Behrendsen Lien

meg

Simon Behrendsen Lien

Film Crew (prosjektleder film og ansvarlig for budsjett)

HSMAI Chapter Norway

Simon er en lovende ung mann som har jobbet for HSMAI i noen måneder. Han var med oss til Berlin i mars i år, og produserte et godt videoinnslag som åpnet for muligheten til å være med som film-mann på sommerturnéen vår i sommer. 

– Hva består din arbeidshverdag av?

–Min arbeidshverdag er variert, noe jeg er meget glad for. Hovedoppgavene mine er; prosjektleder for HSMAI Channel, hvor jeg blant annet planlegger, filmer og redigerer. Jeg har ansvar for budsjett i prosjektene, og er ansvarlig for medlemsregisteret til HSMAI både i Norge og Europa.

– Hva er det beste ved jobben din?

– Det beste ved jobben min er å få til ting sammen med kollegene mine, når alle har jobbet hardt for å få til noe, er ingenting bedre enn når vi lykkes sammen.

– Har du noen du har sett opp til?

– Alt for mange til å nevne her! Alle jeg møter som har en positiv innstilling inspirerer meg, men jeg vil gjerne trekke frem tre personer som virkelig har formet meg til den jeg er i dag. Moren min Wera, faren min Knut, og storebroren min Thomas. Dette er mennesker jeg verdsetter høyt, og som jeg fremdeles ser opp til.

– Har dere noen hyggelige tradisjoner på kontoret?

– Morgenmøtet er alltid hyggelig. Ellers har vi en svært vennlig og avslappet atmosfære som øker arbeidsmoralen.

– Hva syns du er det beste ved HSMAI?

– Menneskene. Hva er vel viktigere for en organisasjon enn menneskene som driver den? Da snakker jeg både om administrasjonen, og selvfølgelig medlemmene. Ressurssterke, engasjerte og inkluderende mennesker som stadig vil noe mer, det er det beste med HSMAI.

– Er det noen aktiviteter/tiltak du synes HSMAI bør starte opp?

– En nettbasert TV-kanal, HSMAI Channel, hadde vært en god idé. Heldigvis er den jo allerede godt på vei!

– Beskriv en perfekt helg for deg.

– Ingenting kan slå en rolig helg med familie og venner. Gjerne i en ny setting; på tur i marka, på reise til en ny by, eller et annet land, kanskje en seiltur. Eller rett og slett bare tilbringe tiden hjemme, sammen.

– Hvis du var Norges statsminister, hva ville du lagt vekt på?

– Mer frihet for alle. Uten å bli for politisk mener jeg at vi ikke har nok reell frihet i hverdagen til å bestemme over våre egne liv. Jeg ville jobbet for å oppnå mindre byråkrati, og mer frihet.

– Hvor går neste reise, privat eller i arbeid?

– Nå i oktober skal jeg, sammen med resten av HSMAI-gjengen, reise til både London og Berlin for å delta på HSMAI Europe-arrangementene; Hotel RFP Exchange, og Revenue Management and Digital Marketing Conference. Før den tid skal jeg reise til Lillehammer for å se storebror konkurrere i NM i teatersport. Spennende!

– Har du noen spesielle hobbyer?

– Det er kanskje ikke en spesiell hobby, men jeg elsker å spille gitar og å lage musikk. Jeg har funnet ut at få ting er like forfriskende for sjelen som god musikk, og kanskje spesielt musikk du lager selv.

– Takk, har du ellers noe på hjertet?

– Det er helt utrolig å bli valgt til Ukens Navn, og jeg vil gjerne takke kollegene mine, som har gitt meg masse lærdom og som har pushet meg til å stå på med hva jeg elsker å jobbe med.

Foto: Simon Behrendsen Lien