Widerøe først i Norden

En av Wideøes Dash 8-Q400-maskiner. Foto fra Widerøes Flyevelskap AS

I samarbeid med Optiontown lanserer Widerøe – som første flyselskap i Norden – to nye løsninger som bidrar til en enda bedre reiseopplevelse

Ønsker du å kunne områ deg litt, litt mer plass rundt deg eller ønsker du rett og slett bare å kunne sitte helt for deg selv? Da er Empty Seat Option produktet som passer deg. Sammen med Optiontown gir Widerøe deg nå muligheten til å sikre deg et tomt sete ved din side.

Velger du Empty Seat Option, vil du motta en e-post med bekreftelse vanligvis 1 til 3 dager før avgang, men aldri senere enn 4 timer før avgang.

Hvis du ikke får tildelt det tomme setet, blir beløpet (ikke påmeldingsavgiften á kr. 10) automatisk refundert innen fem arbeidsdager etter flyavgangen. Widerøe tilbyr et begrenset antall tomme seter pr. flyavgang. Dette baser de på tilgjengelighet av ledige seterader samt omplasseringer på grunn av vekt og balanse. Hvis du er av den fleksible typen, så kan Flexibility Reward Option gjøre det slik at du kan få refundert deler av billettprisen, hvis du har bestilt en Widerøe-reise og du ser at du har mulighet til å dra en annen dag eller på et annet tidspunkt samme dag.

Etter å ha bestilt Widerøe-billett vil du i løpet av noen dager motta en e-post fra Optiontown der du kan bestille disse produktene. Eventuelt kan du selv besøke optiontown.com direkte. Søk opp billettbestillingen ved å skrive inn ditt referansenummer, etternavn og e-postadresse.

Konseptet tilbys alle kunder, uavhengig av billettype. Empty Seat Option er kun tilgjengelig på flyvninger med setereservasjon.

Foto: En av Wideøes Dash 8-Q400-maskiner. Foto fra Widerøes Flyevelskap AS