Ny hotelldirektør på The Thief

Jarle Moen 6 (1)
I går (19.09.13) ble det offentliggjort at Jarle Moen overtar stillingen som hotelldirektør på The Thief etter Espen Karlsen. Jarle Moen kommer fra stillingen som hotelldirektør for spydspissprosjektet Quality Hotell Expo på Fornebu. Vi har vært i kontakt med han:

–Jeg har jobbet lenge med utvikling og drift av hoteller. Blant annet  Quality Hotel 33 og Quality Hotel Expo, som er to knallsterke konferansehoteller som jeg har vært med på åpne og drifte. Å jobbe som direktør for The Thief blir helt annerledes. The Thief har på rekordtid etablert seg som Norges mest spennende og luksuriøse hotell, og tiltrekker seg et kresent publikum som forventer den aller høyeste standarden. Det er med stor respekt jeg går løs på oppgaven, jeg  vet  at det står et par store sko som skal fylles når jeg kommer, forteller Jarle Moen.

–På The Thief jobber allerede bransjens beste folk, så først skal jeg lære hotellet å kjenne. Deretter skal vi sammen sørge for at hotellet forsvarer sin øverste plass på den norske hotellhimmelen, sier en spent Moen.