Ingunn Weekly: Juryering i neste uke

1379076_10200698930147854_395150052_n

Neste uke skal to juryer ha sine møter. I denne utgaven av HSMAI Weekly finner du oversikt over begge juryene.  Du finner også en oversikt over de 11 kandidatene som Årets Unge Leder juryen skal møte på onsdag kveld.  Alle kandidatene har blitt invitert inn for å presentere seg til juryen så det blir en lang kveld. Alle nominasjoner av kandidater er sendt inn av overordnet i bedriften/konsernet, styreleder, eier eller lignende så alle som har blitt kandidater er allerede vinnere. HSMAI gratulerer!

Serviceløft juryen 2013 skal møtes på fredag morgen så har du enda ikke sendt inn ditt bidrag har du fremdeles muligheten. Skjemaet finner du her.

 

Ha en fin helg!

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway