30 mill. stor investering i Radisson Blu på Fornebu

IMG_1991Radisson Blu Park Hotel Oslo på Fornebu gjennomgår friske forandringer. Ved utgangen av februar 2014 vil over 100 av hotellets værelser være nyoppusset. Og det er bare én av flere endringer i rekken. Carlson Rezidor har sammen med eier KLP Eiendom besluttet å investere 30 millioner i oppgradering av hotellet.

Smart komfort med undertone av minimalisme
–Hotellet har 2 fløyer, og den ene blir altså totalrenovert. De lyse værelsene innredes i klassisk stil med en undertone av minimalisme. Møblene vil innby til komfort og hvile. Badene får et moderne utrykk, og rommene vil ellers ha smarte detaljer og det siste nye på markedet. I tillegg tilbyr vi gratis og rask WiFi for alle møtedeltagere og overnattingsgjester. Med god standard og kort avstand til Oslo vest, Lysaker, Telenor Arena og flytoget, er vi en attraktiv konferansedestinasjon. sier Lars-Kristian Amundsen, General Manager, Radisson Blu Park Hotel.

Det nye konferanselokalet ”Sandvika” vil sammen med rommene løfte helhetsopplevelsen av Radisson Blu Park Hotel markant. Investeringen gjør oss definitivt bedre rustet til å møte kravene til både dagens og fremtidens konferansegjester.

Også de ansatte høster frukter av investeringen
I tillegg til oppussing av den ene hotellfløyen og åpningen av ”Sandvika”, er Radisson Blu Park Hotel i gang med oppgradering av de ansattes arbeidslokaler. Med det sørger ledelsen for at også de får et inspirerende arbeidsmiljø. General Manager Lars-Kristian Amundsen konstaterer:

– Innsatsen gjør Radisson Blu Park Hotel Fornebus ”nyeste” konferansehotell samtidig som er vi den aktøren med lengst erfaring. Vi er stolte av å kunne annonsere oppgraderingene vi både har gjennomført og vil gjennomføre for gjester og ansatte i løpet av de neste månedene.

Foto: Radisson Blu Park Hotel Oslo.