Gjestene bidrar til Marcus Samuelssons Kitchen & Table meny

w8num55i7ja9oibec5dk
Kitchen & Table er utviklet av Marcus Samuelsson spesielt for Clarion Hotels i Skandinavia. Nylig arrangerte restaurantkjeden konkurransen ”Fun Dining New York”. Publikum ble bedt om å fortelle mesterkokken Marcus Samuelsson om hvilke retter de ønsket å se på menyen til alle Kitchen & Tables restauranter i Norge og Sverige. Blant mange og kreative bidrag, var det Pekanpai med bringebærkrem, foreslått av svenske Ann Karlsson fra Djurås, som gikk til topps. I løpet av våren 2014 blir retten å finne på menyen i samtlige restauranter.

Kitchen & Table restaurantene kombinerer inspirasjon fra Manhattan, New York, med lokale råvarer og smaker. Det var en av grunnene til at retten til Ann Karlsson ble plukket ut som vinnerretten.

–Pai er en klassisk amerikansk dessert og en naturlig del av alle menyer i Manhattan. Bringebær er en veldig naturlig del av det skandinaviske kjøkken. Kombinasjonen er helt fantastisk. Vi falt for retten, både fordi den kombinere Kitchen & Tables filosofi og det smaker veldig godt, sier Marcus Samuelsson om den nye retten.

I tillegg til å få sin rett servert på alle Kitchen & Table restaurantene, vil vinneren Ann Karlsson også få oppleve Marcus Samuelssons restaurant Red Rooster i Harlem, New York. Retten vil finnes på menyen fram til sommeren 2014.

Kitchen & Table er et nytt restaurantkonsept lansert av Clarion Hotels Norden i samarbeid med Marcus Samuelsson Group. Konseptet er ”Fun Dining”, god mat i en avslappet atmosfære. Den første restauranten åpnet på Clarion Hotel Arlanda i november 2012 og Kitchen & Table kan i dag oppleves på 8 Clarion Hotels. Restauranten vil finnes på samtlige Clarion Hotels i Norden under 2014, med unntak av Clarion Hotel Post som vil fortsette å servere sine gjester i restauranten Norda Bar & Grill og Clarion Hotel Sign som fortsetter med sitt restaurantkonsept American Table.

Foto fra Clarion Hotels