Nytt Thon City-hotell i Kristiansand

ImageHandlerThon Hotels har inngått en franchiseavtale med Kristiansand Hotell. Hotellet ligger i Markensgate, midt i sentrum av Kristiansand.

Avtalen innebærer at hotellet blir markedsført under Thon Hotels profil, og som en del av City-konseptet.  Hotellets nye navn blir Thon Hotel Kristiansand fra 01.02.2014. Jahn Olav Marum vil være direktør på hotellet som vil driftes under selskapet NHG Management AS.

Vi har lenge ønsket å kunne tilby flere rom i Kristiansand. Kristiansand er et viktig knutepunkt både når det gjelder shippingindustrien, miljøutvikling og kulturliv i Vest-Agder,  og jeg er svært glad for å kunne legge 111 rom til i porteføljen i denne viktige byen, sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

–Vi har stor tro på et City-konsept for hotellet i Kristiansand. Med den konkurransesituasjonen som nå utvikler seg i byen er vi overbevist om at Thon Hotels med sitt sterke merkenavn og solide kundebase er riktig for at vi skal ta markedsandeler, sier Administrerende direktør Morten A.Kahrs i NHG Management.

Hotellet skal gjennomgå en betydelig renoveringsprosess med oppgradering av rom og fellesarealer før det åpner i februar 2014. Med dette vil hotellet bli et flott og moderne rom/frokost hotell når Thon Hotels skiltene settes på taket.

Fakta om Thon Hotel Kristiansand

Hotellet består av 111 rom og gode treningsfasiliteter, samt møteromsfasiliteter med kapasitet til inntil 100 personer. Det er gratis trådløst nettverk på hele hotellet og gode parkeringsmuligheter. Hotellet har en svært gunstig plassering, kun to minutters gange fra tog- og bussterminalen i Kristiansand.

Thon Hotels har fra før Thon Hotel Wergeland med 30 rom i Kristiansand.

Fakta om Thon Hotels
Thon Hotels er en del av Olav Thon Gruppen med over 60 hoteller i Norge, 1 hotell i Sverige,
5 hoteller og 3 leilighetshoteller i Brussel og 1 hotell i Rotterdam. Thon Hotels er den tredje største hotellkjeden i Norge. Kjeden er inndelt i tre konsepter; Budget, City og Conference.

Fakta om NHG Management

NHG Managements kjernevirksomhet er hotelldrift og utvikling, samt prosjektering av nye hotellprodukter.  Selskapet er en betydelig aktør i det nordiske markedet med 17 hoteller i Norge og Sverige.