Scandic lanserer Norges første bloggrom

ngp7na0ddf14acnovoneScandic Vulkan lanserer Norges første hotellrom spesialtilpasset for bloggere. Om testprosjektet på Scandic Vulkan blir en suksess er målet at Bloggers Inn skal bli et tilbud på Scandichoteller i flere norske byer.

Et hotellrom utstyrt med iPad, kamerastativ, trådløse høyttalere,selvutløser og fjernkontroll til Nikon og Canonkameraer, samt et eget inspirasjonsbibliotek skal gjøre Scandic Vulkan i Oslo til et samlingssted for norske bloggere. Bloggers Inn kan benyttes kostnadsfritt av bloggere. Etter å ha testet konseptet på flere svenske hoteller lanserer Scandic Bloggers Inn i Norge.

–Scandic fokuserer sterkt på våre gjesters behov, og disse behovene endrer seg i takt med samfunnsutviklingen. Blogging har blitt en betydelig del av den norske hverdagen, og stadig flere nordmenn har i dag en egen blogg. Vi ønsker å ta dette på alvor, og erfaringene fra Sverige er at Bloggers Inn er et svært populært tilbud, sier markedssjef i Scandic Norge, Tine Birkeland.

En bloggnasjon

Bloggfenomenet vokser kraftig også i Norge, og selv om det ikke finnes offisielle tall regner bloggekspert Thomas Moen med at det i dag finnes rundt 300.000 registrerte norske blogger på de mest populære plattformene*. Bare de 10 mest leste bloggene på bloggportalen Blogg.no har til sammen 305.000 ukentlige lesere.

–Bloggverden har utviklet seg til å bli en stadig mer profesjonell arena, og blitt en attraktiv og betydningsfull kanal. Bloggene dekker et bredt spekter av temaer som opptar mange, som livsstil, mat og drikke og reise. Derfor er bloggere også en viktig målgruppe for Scandic som vi ønsker å ta på alvor, sier Birkeland.

Søk om rom på Facebook

Alle bloggere som ønsker å bo i Bloggers Inn må søke om dette på Scandic Vulkan sine sider på Facebook, hvor det blir en egen bookingmodul for Bloggers Inn. Dersom det er flere bloggere som ønsker rommet i samme tidsrom vil Scandic velge blant disse. Bloggers Inn kan benyttes kostnadsfritt av bloggere.

–Basert på erfaringene fra Sverige tror vi dette vil bli et ettertraktet tilbud blant bloggerne. Målet er at vi etter hvert kan introdusere Bloggers Inn i flere av byene vi har hotell, avslutter Birkeland.

Samlingssted for bloggereEtter hvert vil Scandic også arrangere flere ulike type aktiviteter for bloggere på Scandic Vulkan. Målsettingen er at hotellet skal kunne bli et naturlig samlingssted for bloggere fra både inn- og utland. Hotellet har en sentral beliggenhet på Vulkan – et spennende område med et rikt utvalg kultur- og matopplevelser. Scandic Vulkan er med andre ord et utmerket utgangspunkt for alle som vil oppleve alt det flotte Oslo har å by på.

Bloggekspert Thomas Moens beregning av antall norske bloggere finner du her. 

Foto fra Scandic Hotels