HSMAI inviterer til BTC 26. november med toppsjefen i HP

Hvorfor bruke sosiale medier og effekten for et selskap?Anita Krohn Traaseth nytt 4HSMAI ønsker velkommen til Business Travel Club på Frogner House (Skovveien 8) i Oslo tirsdag 26. november fra kl 17.30 til 20.00. Du møter toppsjefen i HP Norge Anita Krohn Traaseth. Vi byr på foredrag, nettverksbygging, enkel mat og drikke!

HSMAI har invitert Anita Krohn Traaseth til å snakke om ledelse. Hun er toppsjef i Hewlett-Packard Norge, blogger og ivrig på sosiale medier. Hun har sittet i stillingen siden april 2012. Traaseth fikk Oda-prisen i 2012. Oda-prisen blir årlig tildelt en kvinne som har utmerket seg innen norsk IKT-bransje. Hun ble kjent i media da hun offentliggjorde jobbsøknaden på toppstillingen i HP. I mars 2013 tok hun ansvaret og takket ja til vervet som President i HP EMEA Women Leadership Council (HP Europa, Midt Østen og Afrika) for å bistå 22 000 kvinner i HP systemet med å rekke opp hånden. Hun jobber med å få frem flere tydelige kvinnelige lederprofiler. Den profilerte HP Norge-sjefen bestemte seg i 2002 for å rendyrke strategi som sitt håndverk og derav kom interessen for styrearbeid.

Dette må du bare få med deg!

Send din påmelding i dag til postbox@hsmai.no

Hva er Business Travel Club?

HSMAIs medlemmer og innkjøpere av reiselivstjenester til en sosial og uhøytidelig tilstelning, der de kan knytte nye kontakter og holde seg oppdatert. Det er gratis å delta, så lenge du er medlem av HSMAI eller er innkjøper av reiselivstjenester.

Hilsen oss i HSMAI + 47 91652873 postbox@hsmai.no