Scandic Norge styrker distriktsorganisasjon og hotelledelse

zgpm1fgtjzmiiqofiyifHotellkjeden Scandic omorganiserer, og styrker sin distriktsorganisasjon fra 1. januar 2014. Kjedens distrikts direktører vil da ikke lenger fungere som hotelldirektører, og fokusere sitt arbeid rundt å ytterligere styrke hotellenes drift, destinasjonsstrategier, service og det kommersielle tilbudet.

Scandic Norge vokser, og behovet for en ytterligere profesjonalisert distriktsorganisasjon øker. Derfor vil en ny organisasjonsstruktur tre i kraft fra 1. januar 2014. Endringene skal sikre enda bedre måloppnåelse og ytterligere vekst for samtlige av Scandics norske hoteller.

–Scandic vokser i Norge, og vi har behov for en ytterligere forsterket og offensiv organisasjon. Den nye organisasjonen sikrer strategisk fokus og gjennomføringskraft i alle ledd. Nå får vi for alvor utnyttet alle mulighetene som ligger i hvert lokale marked, og på hvert enkelt hotell, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Mevold.

Fokus og riktige kompetanseprofiler

Scandics distrikts direktører har frem til nå også fungert som hotelldirektør på ett eller flere av hotellene i sitt distrikt. Med den nye organisasjonsendringen vil det ansettes nye hotelldirektører på disse hotellene, og distrikts direktørene skal fokusere sitt arbeid på overordnet vekst og måloppnåelse for distriktet. Wendel Holdener vil fungere som distrikts direktør for Scandics Cityhoteller i Norge, og Gry Eriksen for Scandics Meeting & Eventhoteller. Lederbyttene på hotellene vil sikre at man også har rett kompetanseprofil på hvert enkelt hotell, avhengig av hvilken markedssituasjon hotellet er i.

Nye hotelldirektører

Endringen innebærer blant annet at det nå er ansatt nye hotelldirektører på Scandic Oslo Airport og på Scandic Fornebu. Etter en vellykket lansering og etablering av Scandic Fornebu, vil Niklas Lindstrøm nå overta Scandic Oslo Airport etter distrikts direktør Gry Eriksen. Toril Flåskjer har arbeidet i Scandic Norge på en rekke hoteller siden 1997, og vil overta Scandic Fornebu.

–Lindstrøm har solid salgs- og markedskompetanse som nå vil utnyttes i Nord-Europas tøffeste marked. Hans engasjement og konkurranseinstinkt vil definitivt løfte Scandic Oslo Airport til videre vekst. Flåskjer er en utpreget samlende leder med øye for detaljer og kvalitet, noe som vil være viktig når Scandic Fornebu nå går inn i konsolideringsfasen, sier Mevold.

Foto: Niklas Lindstrøm og Gry Eriksen, foto fra Scandic Hotels