3 inspirerende dager i London i februar

35423-640x360-buck_palace_flowers_6404.5. og 6. februar bør du sette av til London. HSMAI verdier er; inspirere, involvere og aktuelle. Vi ønsker å levere på alle 3 feltene og det mener vi at vi vil gjøre i London i februar. Les mer her.

Her kan du kombinere besøk på en svært sentral fagmesse, prisutdeling, Afternoon Tea studietur for de som ønsker det, og ikke minst den årlige Revenue Management konferansen. Altså noe for enhver i ledergruppen. Bli med oss til London!

Det ovennevnte samarbeidet sikrer økonomien og suksessen i prisutdelingen gjennom at vi allerede har sikret oss 200 deltagere til arrangementet og en meget god distribusjon. I fellesskap vil dette bli markedsført godt over hele Europa. Vi er veldig glade og stolte over samarbeidet. Parallelt med dette inviterer HSMAI til en inspirerende studietur for Afternoon Tea til London for GMs og deres nærmeste ledere.

Torsdag 6. februar arrangerer HSMAI Europe den 4. årlige Revenue Management konferansen i London. Les mer her.

Altså 3 strålende og inspirerende dager i London du bør sikre deg å få med deg.

Vi ser frem til å høre fra deg

 

Ingunn Hofseth. Thumbnail

Med vennlig hilsen
Ingunn Hofseth
Adm. dir. HSMAI Chapter Norway

Foto fra Visit London, Buckingham Palace