HSMAI Europe og Hospitality Technology Europe inngår sterkt samarbeid i London

63950-640x360-london-icons2-640HSMAI Europe og Hospitality Technology Europe ( HTE ) utvider kraftig sitt samarbeid i forbindelse med HSMAI Europe Awards der formålet er å gi anerkjennelse til ledende aktører innen hotell og reiseliv. Prisutdelingen vil kåre ”Top 20 Extraordinary minds” innen salg, markedsføring og teknologi på tvers av Europas hotell-og reiselivsorganisasjoner.

Messen eies av Centaur, en ledende britisk media aktør som også eier Business Travel Show som foregår parallelt. HSMAI Europe har over to år samarbeidet med denne sentrale aktøren i London og utvider dette nå kraftig. Dette skjer blant annet gjennom HSMAI Europe nye priser ”Top 20 Extraordinary minds” innen salg, markedsføring og teknologi. 200 VIP-gjester fra Hospitality Technology Europa vil bli invitert til HSMAI European Travel Marketer Awards som deres gjester.

De nominerte bedømmes av en jury bestående av ledere fra noen av Europas fremste aktører. Kåringen baseres på følgende kriterier:

Kreativitet og innovasjon
Nyskapende salgsaktiviteter
Markedsføring
Omsetning
Benyttelse av ny teknologi i kampanjer
Presentasjon i utfordrende situasjoner
og Salgskampanjer som har gitt spesiell høy avkastning.

«The Top 20 vil bli vår årlige hot list, som feirer salg, markedsføring og teknologi i vår bransje, sier Ingunn Hofseth, administrerende direktør i HSMAI Europe. Hun fortsetter: Kreative strategier, lidenskapelig engasjement og skarp intelligens gjør at disse fagpersonene ikke bare har økt lønnsomheten i sine organisasjoner, men har også virkelig hevet standarden for hotell og reiselivsindustrien som helhet. »

«Vi er svært glade for å samarbeide med HSMAI Europe og at det legges til kategorier innen teknologi. Vi føler at ved å inkludere disse kategoriene kan organisasjonene gå sammen for å hedre de beste innen innovasjon, gjesteopplevelse og revenue management. De nominerte kjenner til hvordan teknologi kan drive salg og øke lønnsomhet, sier Claudia Harris, event manager, Hospitality Technology Europe.”

Prisutdelingen vil bli avholdt tirsdag 4. februar på det prestisjetunge Jumeirah Carlton Tower, og alle VIP delegatene ved Hospitality Technology Europes VIP-program er invitert til å delta på det som ser ut til å være en av høydepunktene for Europeisk hotell- og reiseliv i 2014. Selve messen arrangeres tirsdag 4. og onsdag 5. februar

Parallelt med dette inviterer HSMAI til en inspirerende studietur for Afternoon Tea til London for GMs og deres nærmeste ledere.

Torsdag 6. februar arrangerer HSMAI Europe den 4. årlige Revenue Management konferansen i London. Les mer her

Altså 3 strålende og inspirerende dager i London du bør sikre deg å få med deg.

For mer informasjon, kontakt Benedicte Gilroy Bøgh på bgb@hsmai.no eller 916 52873

Nominer din kandidat i dag!

Vi trenger deg til å foreslå gode kandidater til disse tildelingene , og er sikker på at du kjenner enkeltpersoner, enten i din egen organisasjon eller i ditt nettverk som har utmerket seg spesielt.

Hvordan nominere:

Prisen anerkjenner enestående individer. Vennligst kontakt oss med din nominasjon, personens stillingstittel og firmanavn, sammen med et kort (maks 150 ord) avsnitt om dine grunner for å nominere dem. Nominasjonene sendes via e-post til postbox@hsmai.no merket i emnefeltet som ”Top 20 Individual Award Nomination”

HSMAI Europe Best in Class Marketing Awards

HSMAI Europe vil også ære bedrifter som har utmerket seg i følgende kategorier :

  • Kampanje, Multi Media
  • Digitale Kampanjer
  • Sosiale Medier
  • Årets Nettsted
  • Årets TV Annonse
  • Social Responsibility
  • PR Campaign of the Year
  • Best in Class Technology – Gjeste Teknologi
  • Best in Class Technology – Revenue Management
  • Best in Class Technology – Innovation Award

Frist for Nominasjon

Det er åpnet for nominasjoner nå, og siste frist for påmelding er 23. januar 2014 og sendes inn snarest til bgb@hsmai.no

HSMAI European Travel Marketer of the Year

I tillegg til Best in Class tildelinger, vil ett selskap bli tildelt tittelen European Travel Marketer of the Year. Den store vinneren må ha vunnet minst ett gull i en av ”Best in Class” utmerkelsene.

Juryen

Juryen vil bestå av bransjeeksperter og andre valgt av HSMAI Europes medlemmer og ledelse skal juryere nominasjonene for Top 20 Awards. HSMAI velger jurymedlemmer som har vist eksepsjonell lederskapsevne og har enestående kunnskap om hotell- og reiselivsbransjen. Jurymedlemmene holder de høyeste standarder for integritet og engasjement for å hedre personer som har vist ekstraordinær lederskap i vår bransje i løpet av de siste 18 månedene. Hele prosessen følger disse retningsgivende prinsippene og dommere må ekskludere seg selv fra å score dersom det kan oppstå en interessekonflikt. Nominasjoner er scoret på en skala fra 1 -10 for resultatene av deres ledelse for spesifikke salg- og markedsføringsaktiviteter.

Ingunn Hofseth, administrerende direktør i HSMAI Europe, kommenterer:

«HSMAI Europe Awards handler om å bringe sammen aktørene i bransjen og feire deres bidrag til hotell og reisebransjen som helhet. Prisutdelingen vil også gi en mulighet for de som deltar for å dele sine kunnskaper og erfaringer med hverandre og samtidig utvikle sine nettverk og lære om nyskapninger innen bransjen. »

Mer om HSMAI Europe:
HSMAI – Hospitality Sales and Marketing Association International – er en global organisasjon grunnlagt i USA i 1927. HSMAI Europe er den europeiske avdelingen. Foreningen er et forum hvor fagpersoner innen salg, markedsføring og ledelse fra hotel- og reiselivsbransjen møtes for kunnskap, inspirasjon, anerkjennelse og faglig utvikling , og hvor de kan involvere seg i møte med ledere, fagfolk og kunder fra hele Europa. HSMAIs visjon er å bli reiselivsnæringens ledende møteplass for ledere, markedsførere, selgere og andre nøkkelpersoner. For mer informasjon, se www.hsmai-europe.com

Om Hospitality Technology Europe

Hospitality Technology Europe (HTE) , finner sted i London hver februar er den eneste spesialiserte utstilling og konferanse for det europeiske teknologimiljøet innen hotell og reiselivsbransjen. Dette er messen som har med seg ledende fagfolk og leverandører som dekker gjesteopplevelse, operativ ledelse og inntektsoptimering. Konferansen skal hjelpe deltakerne å oppdateres på utviklingen av fremtidens teknologi og sikre beste praksis innen bransjen.

Mer informasjon på www.hospitalitytecheurope.com

Foto: Big Ben, foto fra Visit London