SkiStar Trysil: To gull til Trysil i World Ski Awards

rdbp6mek1esiucraavzcTrysil ble kåret til Norges beste ski-destinasjon og Radisson Blu Resort Trysil til beste ski-hotell under lørdagens World Ski Awards i Kitzbühel i Østerrike.

Prisutdelingen fant sted på det fasjonable fem-stjerners hotellet A-Rosa i den østerrikske skimetropolen Kitzbühel lørdag kveld.

Daglig leder i Skistar Trysil, Helge Bonden, tok i mot prisen for Norges beste ski-destinasjon. En pris stemt fram av internasjonale reiselivsjournalister, bransjeaktører og skiturister fra hele verden. Trysil er Norges største og mest populære skisted, og Bonden var naturlig nok stolt over prisen.

– Prisen er et bevis for at vi har gjort mye riktig i utviklingen av Trysil som reisemål. Vi jobber hver dag for at gjestene skal få gode skiopplevelser når de besøker oss, og en pris som denne er et hyggelig klapp på skulderen, og ikke minst god motivasjon for å bli enda bedre i årene som kommer, sier Bonden.

World Ski Awards kårer også de beste skihotellene. Der ble det også gull til Trysil. Radisson Blu Resort Trysil vant gull i klassen beste ski-hotell i Norge. Hotellsjef Pontus Åkesson, som tok i mot prisen, var i likhet med Bonden veldig fornøyd med utmerkelsen.

– Hotellet feirer i år femårsjubileum, og å få en pris som dette er kanskje den beste presangen vi kunne få. Nå gleder vi oss til vinteren, og kåringen er definitivt en hyggelig start på det vi er sikre på skal bli en bra sesong. Ekstra hyggelig er det at også Park Inn Trysil Mountain Resort var blant de nominerte, sier Åkesson.

Lørdagskvelden i Kitzbühel ble riktig hyggelig for Skistar. I tillegg til Trysil ble Åre kåret til beste svenske ski-destinasjon, og Hemsedal, Sälen og Vemdalen var blant de nominerte.

Managing director, Sion Rapson, i World Ski Awards, var fornøyd med arrangementet og veldig imponert over Skistars styrke.

– Skistar hentet hjem 10 prosent av prisene og er et vinnende selskap i dobbelt forstand, sier Rapson.

World Ski Awards er en del av 20-årsjubilanten World Travel Awards. Prisutdelingen i Kitzbühel samlet representanter fra verdens ledende skidestinasjoner i 20 land, og er utpekt som skindustriens «Oscar-utdeling».

Rammen rundt prisutdelingen var det ingenting å si på. Trysils prisvinnere kunne hente hjem trofeer, rosende ord og applaus fra nærmere 200 delegater fra alle verdensdeler. Festkvelden på A-Rosa bød på rød løper, festmiddag og festivitas i massevis.

– Sett med Trysil-øyer var dette en veldig trivelig kveld. Vi befester posisjonen vår som den ledende destinasjonen i Norge, og det viser at jobben vi gjør også legges merke til internasjonalt, understreker Bonden.

Foto: Daglig leder i Skistar Trysil, Helge Bonden, og hotellsjef Pontus Åkesson i Radisson Blu Resort Trysil, hentet hjem prisene Norges beste skiresort og Norges beste ski-hotell under lørdagens World Ski Awards i Kitzbühel i Østerrike. Foto fra Skistar