Inspirasjonstur til London

Twinings Logo

HSMAI inviterer til inspirasjonstur til London 4-6 februar i samarbeid med Haugen- Gruppen og Twinings 

Ta med deg dine kollegaer og bli med oss til London,

Denne pakken inkluderer:

  • Transport innad i London og VIP mottagelse på messen Hospitality Technology Europe tirsdag 4. februar.
  • Afternoon Tea og foredrag med Stephen Twining på Grosvenor House i Park Lane tirsdag ettermiddag  4. februar. Stephen Twining står bak den verdenskjente teen Twinings.
  • HSMAI Europe Awards. Prisutdelingen vil bli avholdt tirsdag 4. februar fra klokken 19.00- 23.00 på det prestisjetunge Jumeirah Carlton Tower her deltar du på det som ser ut til å være en av høydepunktene for Europeisk hotell- og reiseliv i 2014. Det blir servert en deilig 3-retters med vin og flott underholdning. Les mer her.
  • Onsdag 5. februar skal vi rundt til fire fasjonable steder i London som er kjent for sin Afternoon Tea.  Dette er The Ritz, Sketch,Berkley Hotel og vi avslutter med Afternoon Tea på Harrods hvor man kan shoppe etterpå om man ønsker det.
  • Torsdag 6. februar blir det servert Afternoon Tea på The Jumeriah Carlton Tower Hotel.

Totalt for alt dette er prisen for HSMAI medlemmer kroner 4750,-

Pris for ikke medlemmer, inkluderer 1 års medlemskap, er kroner 6450,-

Vi har fått rabattert pris på The Jumeriah Carlton Tower Hotel. De tilbyr en pris på £190 per rom per natt  ex VAT og uten frokost. Eller  £ 209 per rom per natt inklusive  English Breakfast ex VAT. Er du interessert i å benytte dette tilbudet, send Benedicte en mail til postbox@hsmai.no eller ring oss på telefon 916 52 873. Billige flybilletter er det masse av til London så lenge man bestiller tidlig. Bli med oss til London!

På torsdag 6. februar arrangerer HSMAI Europe den 4. årige Revenue Management konferansen i London. Så her noe for en hver i ledergruppen. Les mer og meld deg på konferansen her.

Meld deg på Inspirasjonsturen til London her:

HG_storkj¿kken jpg