Et oppdatert program for onsdag 8. januar

Mia Gundersen
HSMAI ønsker alle sine medlemmer og samarbeidspartnere et Riktig Godt og Fremgangsrikt Nytt År. Vi innleder året allerede onsdag 8. januar på Oslo Kongressenter med Møtebørsen og vår nye konferanse Reiselivsnæringen digitaliseres. Her kan du lære hvordan du bygger din merkevare og selger dine produkter digitalt. HSMAI sin nye konferanse henvender seg til markedsførere og ledere og andre nøkkelpersoner som er opptatt av å oppnå gode resultater.

Du har vel husket å melde deg på? Og på kvelden samme dag er det HSMAIs prisfest. Her er det oppdaterte programmet med påmeldingslink: www.hsmaird14.axaco.se

HSMAIs prisfest er den største samlingen av Norske reiselivsfolk og onsdag 8. januar er den årlige festen hvor vi kårer de beste markedsførerne.

Den veltalende og humoristiske Jon Almaas fra NRK er kveldens konferansier. Med seg pålaget av artister har vi fått med oss skuespiller og artist Mia Gundersen sist kjent fra Norske Talenter med sin aktive rolle som dommer. Vi har også fått med oss talentfulle Tommy Fredvang. Tommy er kjent fra X Faktor og Skal Vi Danse på TV2. Og sist, men ikke minst har vi med oss de unge talentbrødrene Martin og Henrik Enger Holm. Brødrene har i flere år sunget i Sølvguttene og Den Norske Operas barnekor. Vi har også med oss en annerkjent DJ, her må du ha danseskoene klar!

Har du ikke meldt deg på? Skynd deg å gjøre det i dag! www.hsmaird14.axaco.se

jon_almaas-600x398

thumbs_promo-photo2-2013-enger-holm

398911_10151807117585640_95515497_n

 

 

 

 

 

Foto: Øverst: Mia Gundersen, til venstre: Jon Almaas, midten: Martin og Henrik Enger Holm, til høyre: Tommy Fredvang