HSMAI utvider med Møte- og Eventbørsen – og Eventprisene

Møtebørsen i Oslo Kongressenter onsdag 8. januar 2014

Onsdag 8. januar arrangerte HSMAI Møtebørsen for 21. gang. Nå utvider HSMAI, og lanserer Møte- og Eventbørsen kommende september. I samarbeid med en ekstern samarbeidspartner lanseres også Event-prisene for første gang.

Eventbransjen er et stort satsingsområdet for mange av våre medlemmers kunder, og derfor tar HSMAI viktige grep. Møtebørsen og Årets Reiselivsmarkedsfører-prisfesten i januar forsetter som før, men nå lanserer HSMAI også Møte- og Eventbørsen. Dette samlokaliseres med GM Forum for hotelldirektørene i september 2014.

Grunnen er at mange besøkende, spesielt blant innkjøere av møter og events, i lang tid har etterlyst dette, da mange av innkjøperne inngår kontraktene sine på høsten.

De av utstillerne som deltar på begge deler, vil oppnå meget fordelaktige utstillerpriser.

Årets Unge ledere-prisene deles ut på kvelden for ellevte gang. I samarbeid med en samarbeidspartner lanseres også Event-prisene for første gang.

Alt vil foregå på det nye og lekre hotellet Scandic Fornebu (klikk på bildene i fotogalleriet under). Endelig dato settes i løpet av januar.


[slideshare id=29875273&doc=eventprisen2014presentasjon-140110053026-phpapp02]

Hvis du er interessert i å være med som utstiller eller besøkende, ta kontakt med Benedicte på bgb@hsmai.no eller 916 52873 for mer informasjon.