Thomas Engelhart Area Vice President Nordics hos Rezidor

Thomas Engelhart (foto fra Rezidor Hotel Group)

Thomas Engelhart tiltrer 1. februar som Area Vice President Nordics i Rezidor, skriver kjeden i en pressemelding.

Engelhart er basert i Stockholm, og vil være ansvarlig for alle gruppens 58 Radisson Blu- og Park Inn by Radisson-hoteller i Norden, og rapporterer direkte til Olivier Harnisch, Executive Vice President & Chief Operating Officer i Rezidor.

– Vi er henrykte over å ønske Thomas velkommen til teamet vårt. Rezidor har sterke røtter i Norden, og regionen har lenge vært ett av våre viktigste eurpoeiske markeder. Med sin brede profesjonelle erfaring og gjennomgripende kjennskap til de forskjellige nordiske markedene, vil Thomas føre driften vår videre til fordel, for både eiere, gjester og ansatte, sier Olivier Harnisch, Executive Vice President & Chief Operating Officer.

Thomas Engelhart, som har dansk-norsk bakgrunn, har lang erfaring i hotell- og servicebransjen. Han er utdannet hotel manager fra Hosta/Glion-gruppen i Sveits, og har en MBA fra Ceram University/Theseus – Grand École i Frankrike. Med erfaring fra General Manager-stillinger i forskjellige hoteller, ble han utnevnt til President for First Hotels. Deretter ble han ansatt i American Express, ansvarlig for Supplier Relation Group for Norden og Nederland, før han ble forfremmet til Vice President Merchant Services EMEA Airlines.

Han gikk videre til Scandic Hotels, som Senior Vice President Commercial Operations og Brand Experience. Deretter fortsatte han i KF & Coop AB, som Managing Director, ansvarlig for markedsføringsstrategi. Nylig var Thomas ansatt som interim Chief Consumer Business Center hos Klarna AB, et svenskbasert selskap som tilbyr online betalingsløsninger.

– Jeg er glad for å komme til Rezidor og være tilbake i bransjen jeg har så stor lidenskap for. Å ta på meg rollen som Area Vice President Nordics gjør meg stolt, og jeg ser frem til en spennende reise, hvor vi skal styrke markedsposisjonen for Rezidors kjernemerker, Radisson Blu og Park Inn by Radisson, sier Thomas Engelhart selv.

Foto: Thomas Engelhart, Area Vice President Nordics i Rezidor fra 1. februar 2014. Foto fra Rezidor Hotel Group